Publicitate prin GPS

BUCURESTI - 14 aprilie 2009

Comunicat tip General in Media / Publicitate

In sustinerea nevoii de promovare a marilor companii agentia de publicitate ROADvertising, partenerul exclusiv pentru Europa Centrala si de Est al NAVTEQ Europe B.V. in proiectul Direct Access, trece dincolo de cele mai in voga modalitati de publicitate cunoscute in prezent, realizand marele pas in domeniu, publicitatea prin GPS.

Publicitate prin GPS

Proiectul a demarat in Europa Centrala si de Est la inceputul anului 2008, in urma unui real succes obtinut in Europa de Vest si in America de Nord. De la inceputul anului 2009 este prezent si in Romania.

Acest nou canal de promovare atipica presupune inlocuirea reprezentarilor standard ale locatiilor pe hartile de navigatie GPS prin expunerea logo-ului (brand) si a datelor de contact individualizate pentru fiecare companie contractanta.

In tarile Europei de Vest si Americii de Nord pot fi gasite pe hartile de navigatie GPS dezvoltate de NAVTEQ locatii ale unor companii precum McDonalds, Inter Continental Hotels, Carrefour, CORA, Pizza Hut, Decathlon, Starbucks Coffee, IKEA, Best Western sau ACCOR Group.

Despre SC Catalina Advertising SRL

ROADvertising este o agentie de publicitate atipica specializata in solutii de comunicare inovative prin intermediul mediilor digitale mobile.

ROADvertising
Amiral Vasile Urseanu 3, Sector 1, 010666, Bucuresti
Tel / Fax: 021 650 50 15
Mobil: 0724343097