Black Friday la e-magazinelectrocasnice.ro

Zalau - 22 noiembrie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in IT&C, Retail

SC Comatex SA, importator electrocasnice , anunta mari reduceri de pret, cu ocazia Black Friday, pe magazinul virtual e-magazinelectrocasnice.ro. Astfel vineri 23 noimbrie incepand cu ora 0:00 pana la ora 23:59 veti putea beneficia de discounturi de pana la 70% la electrocasnicele din oferta site-ului nostru.

Black Friday la e-magazinelectrocasnice.ro

SC Comatex SA, importator electrocasnice, anunta mari reduceri de pret, cu ocazia Black Friday, pe magazinul virtual e-magazinelectrocasnice.ro. Astfel  vineri 23 noimbrie incepand cu ora 0:00 pana la ora 23:59 veti putea beneficia de discounturi de pana la 70% la electrocasnicele din oferta site-ului nostru.

COMATEX este importator si distribuitor national de produse electrocasnice. In prezent reprezinta pe piata branduri cu renume international : GORENJE, INDESIT, ARCTIC, LIV, SINBO, SATURN, ELECTROLUX, ZANUSSI.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-comatex-sa/black-friday-la-e-magazinelectrocasnice-ro