Lansarea revistei “Colectia EXPERT - CONTABILITATE”

BUCURESTI - 3 iulie 2008

Comunicat tip General in Finante / Contabilitate

Editura Concept Media Ideea lanseaza “Colectia EXPERT” specializata pe domeniul contabilitatii si fiscalitatii prin editarea revistei “Colectia EXPERT - CONTABILITATE”.

Motivatie si argument

Profesia contabila se caracterizeaza prin multitudinea domeniilor adiacente pe care le implica si responsabilitatea implicita a actiunilor intreprinse.
Scopul echipei rezida in prezentarea interpretarii si aplicarii reglementarilor legale in activitatea practica prin exemplificare.

Obiectiv

Colectia EXPERT – CONTABILITATE se concretizeaza a fi instrumental de corelare a activitatii practice cu legislatia in profesia contabila.

Caracteristici ale produsului

Abordarea se realizeaza prin structurarea temelor, exemplificarea practica si argumentarea legislativa.
Structura diferentiata pe module a revistei sustine claritatea si orientarea rapida in cadrul temelor abordate.
Contabilitate – monografii, studii de caz, situatii atipice.
Fiscalitate - impunere, mod de calcul, exemplificari.
Asigurari sociale - obligatii fiscale, obligatii declarative, studii de caz.
Salarizare - sistemul de impunere, remunerare, tratament contabil.
Financiar - instrumente de plata, surse de finantare, relatii comerciale.
Profesional – autorizare, expertiza, consultanta, auditare.

Oferta la lansare

Puteti achizitiona lunar fiecare editie la pretul de 24 lei (fara TVA – 9%), obtinand dreptul de trimitere a editiei urmatoare.
Puteti achizitiona abonamentul anual ce cuprinde 12 editii la pretul a 10 editii - 240 lei (fara TVA - 9%).

Pachet promotional

Editura ofera clientilor pachetul promotional la lansare, ce contine:
- Abonamentul gratuit la newsletter-ul INFO LEGISLATIV, transmis saptamanal prin e-mail sau fax in functie de optiunea dumneavoastra, pe care va rugam sa o mentionati.
- Consultanta on-line gratuita si nelimitata pe durata colaborarii prin intermediul www.concept-corporate.ro/consultanta.

Despre SC Concept Media Ideea SRL

Concept Media Ideea - Conceptul informarii profesionale

Conceptul concretizeaza obiectivele informarii profesionale: optimizarea deciziei, maximizarea profitului, minimizarea riscului. Media, modalitatea prin care garantam accesul direct la informarea profesionala care asigura îndeplinirea obiectivelor. Ideea unei noi abordari a informarii profesionale: actualitate, completitudine, dialog, structurare.

Contact:
www.concept-corporate.ro
Tel. / Fax – 021.315.14.63

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-concept-media-ideea-srl/lansarea-revistei-colectia-expert-contabilitate