Achizitii publice, de la A la Z - curs autorizat in Iasi

Iasi - 27 noiembrie 2014

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Finante / Contabilitate, Juridic, Cursuri

Live site

2015 se dovedeste a fi plin de oportunitati si beneficii pentru cei care coordoneaza eficient activitati de achizitii publice, asa ca nu rata sansa participarii la un curs care te va invata sa iti dezvolti abilitatile necesare unui bun responsabil de achizitii publice.

Cursuri autorizate,in Iasi.

Participa la cursul de Expert achizitii publice pe care il organizam in perioada 6-7 si 13-14 decembrie si invata pas cu pas cum sa stapanesti toate aspectele din aceasta arie de activitate.

La curs iti vei imbunatati competentele de planificare a resurselor si de buna coordonare a activitatilor de achizitii, vei invata sa utilizezi corect metode si tehnici de administrare a contractelor si sa folosesti eficient Sistemul Electronic de Achizitii Publice.

Despre ce inveti la curs?

-- Tipuri de contracte de achizitii publice;

-- Estimarea valorii contractelor de achizitii publice;

-- Caietul de sarcini si termene de solicitare a clarificarilor;

-- Reguli de participare la procedura de atribuire;

-- Reguli speciale de transparenta, de comunicare si transmitere a datelor si de evitare a conflictelor de interese;

-- Licitatia deschisa, licitatia restransa, dialogul competitiv;

-- Cererea de oferta, concursul de solutii;

-- Sistemul electronic de achizitii publice (site-ul www.e-licitatie.ro);

-- Oferte alternative, subcontractanti;

-- Solutionarea contestatiilor;

-- Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor, cai de atac impotriva deciziilor C.N.S.C.;

-- Solutionarea litigiilor in instanta; contraventii si sanctiuni.

Trainingul de Expert achizitii publice se adreseaza persoanelor care doresc sa se perfectioneze in domeniul organizarii si/sau monitorizarii procedurilor de achizitii, celor implicati in procesele de elaborare a documentatiei de atribuire, precum si ofertantilor din cadrul companiilor si structurilor care participa la achizitii.

Procesul de achizitii publice este unul dinamic, in permanenta modificare si actualizare. La curs afli toate noutatile din domeniu de la traineri cu experienta atat in zona ofertantilor, cat si a contractantilor.

Punctul forte al cursului de Expert achizitii publice este reprezentat de numeroasele studii de caz pe care trainerul le analizeaza impreuna cu participantii. De asemenea, sunt prezentate in detaliu etapele procesului de achizitii publice si discutate toate aspectele legislative specifice si ultimele reglementari din domeniu.

Cursul este autorizat de catre Autoritatea Nationala pentru Calificari, in conformitate cu Clasificarea Ocupatiilor din Romania, cod COR 214946.

Profita de reduceri!

Inscrie-te impreuna cu un prieten la oricare dintre cursurile autorizate si beneficiati fiecare de o reducere de 100 de lei. Te poti inscrie usor, direct pe www.cursautorizat.ro!

Contacteaza-ne pentru o oferta personalizata sau daca vrei sa afli mai multe despre cursurile si serviciile pe care le oferim.

www.cursautorizat.ro

Persoana de contact: Andreea Gradinaru - 0733085910

contact@cursautorizat.ro

Despre Development Training Consulting SRL