Magazinul online IT&C eLog.ro ofera livrare gratuita la nivel national

Satu Mare - 18 noiembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, IT&C, Logistica/Transport

Satu Mare, 18 noiembrie, 2011 - eLogic Solutions, furnizor de IT&C, ofera livrare gratuita la nivel national, in toate localitatile cu acoperire Fan Courier, pana la sfarsitul anului curent, pentru orice produse achizitionate din magazinul online www.elog.ro.

eLog.ro, magazin online imprimante si consumabile, ofera livrare gratuita

Magazinul online eLog.ro, apartinand furnizorului IT&C eLogic Solutions, specializat in comercializarea de imprimante si consumabile originale sau compatibile, alaturi de o gama completa de echipamente si accesorii office si IT&C, ofera clientilor sai livrare gratuita, la nivel national, pentru oricare produse achizitionate, pana la sfarsitul anului curent, indiferent de valoarea comenzilor.

De la multifunctionale, imprimante sau copiatoare digitale, consumabile, produse de birotica-papetarie, la calculatoare, monitoare, periferice si retelistica, si pana la aparatura foto-video, electronice auto, navigatie GPS si multe altele, eLog.ro pune la dispozitia firmelor si persoanelor fizice din Romania articole consacrate de la cei mai renumiti producatori, la preturi fara concurenta.

Livrarea produselor se efectueaza in cele mai bune conditii, prin intermediul firmei de curierat rapid Fan Courier, si este oferita in mod gratuit pentru comenzile din magazinul online, pana la sfarsitul acestui an, in oricare din cele 2267 de localitati din Romania, cu acoperire Fan Courier.

Despre eLogic Solutions si magazinul online eLog.ro

eLogic Solutions SRL, infiintata in anul 2005 si transpusa din 2006 in mediul online prin magazinul electronic www.eLog.ro, are o indelungata experienta in comercializarea de produse IT&C si echipamente de birou, in special multifunctionale si consumabile, alaturi de articole de birotica-papetarie.

Firma presteaza, de asemenea, servicii de pre- si post-vanzare, pentru a veni in intampinarea tuturor nevoilor clientilor. In materie de pre-sales, acestia pot beneficia de  consiliere gratuita pentru achizitii, atat prin contactul direct cat si online, prin blogul magazinului electronic. In materie de after-sales, sunt oferite servicii de distributie, consultanta, suport pentru instalari, instruire utilizatori, service, mentenanta si, nu in ultimul rand, consumabile si piese de schimb pentru echipamentele furnizate.

Firma eLogic Solutions SRL, prin magazinul online eLog.ro, isi adreseaza oferta de produse si servicii oricarui tip de birou si oricarui tip de business, putand administra si distribui comenzi de orice talie, oriunde in Romania. Mai mult decat atat, gratie noului departament corporate, eLog.ro poate oferi solutii personalizate pentru companii mari, proiecte, licitatii, SEAP si oricare alte situatii ce presupun achizitii IT&C cu volum si valoare speciale.

Contact:

Magazin online: www.elog.ro

Blog: http://blog.elog.ro

Pagina facebook: www.facebook.com/cartuse.cerneala

Telefon fix:  0361 - 425461

Telefon mobil: 0721 688 649

Fax: 0261 - 711406

comenzi@elog.ro

office@elog.ro

Despre SC E LOGIC SOLUTIONS SRL

eLog.ro, este cel mai mare magazin online din Romania distribuitor de consumabile originale pentru imprimante, copiatoare digitale, imprimante multifunctionale si fax-uri. Magazin online eLog.ro, este specializat in vanzari imprimante jet, imprimante laser, aparate xerox , multifunctionale jet, multifunctionale laser , fax-uri . Consumabile originale : cartus laser, cartus toner, cartus cerneala , riboane , hartie ploter. Deviza noastra " Consumi abil , printezi cu stil " .

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-e-logic-solutions-srl/magazinul-online-it-c-elog-ro-ofera-livrare-gratuita-la-nivel-national