David Sandu semneaza cinci lucrari pentru proiectul Orasul In Bloom al Avon Cosmetics

BUCURESTI - 30 octombrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

Le puteti admira la Arcul de Triumf, in Piata Charles de Gaulle, in Piata Victoriei si la mallurile Vitan si Plaza. Lucrarile semnate David Sandu sunt menite sa aduca Bucurestiului un suflu invigorator de culoare si viata.

Avon Cosmetics si Starcom si-au dorit o altfel de lansare pentru parfumul In Bloom. Si-au propus o campanie care nu doar sa comunice frumusete, stil, insufletire, ci chiar sa aduca aceste atribute in cotidian, sa „infloreasca” Bucurestiul.

Astfel i-a fost lansata lui David Sandu invitatia de a realiza cinci lucrari.
„Avon a vrut sa aduca Bucurestiului vara inapoi. Sa-si infloreasca diminetile cu iz de gardenie si parfum de gradini animate de soare si de culori. Orasul In Bloom este un proiect parte din sustinerea 360 de care beneficiaza cea mai mare lansare a noastra din 2009 - parfumul In Bloom by Reese Witherspoon. Impreuna cu David Sandu si Carmen Secareanu am incercat sa aducem in peisajul media un produs de promovare altfel: opere de arta stradale, care sa infrumuseteze orasul, amintind discret de aroma senzuala si eleganta a unui parfum cu care poti inflori in fiecare anotimp, Avon In Bloom.“, a declarat Raluca Kisescu, Senior Manager Commercial Marketing.

David Sandu foloseste structuri geometrice din aluminiu (care simbolizeaza orasul), umanizate de flori colorate din plexiglas. Suprafetele de aluminiu sunt “indulcite” cu flori, astfel incat obiectele capata sensibilitate. „Bucurestenii descopera astfel cum orasul infloreste cu siluetele propuse, un joc intre geometric si organic, care cu siguranta va fi remarcat”, explica David Sandu.

Mai multe detalii sunt disponibile la:

Despre SC Eleven Concept SRL

Nascut in 1974 in Bucuresti intr-o familie de artisti, David Sandu isi incepe drumul de bijutier ca ucenic, la 13 ani, in atelierul maestrului Vlad Gherghiceanu. Azi, David Sandu si-a asumat limpede directia artistica: el face bijuterie de autor, adica o bijuterie care se sustrage simplei functii decorative.
Pe scurt :
- Studii private de bijuterie intre 1989 si 1992
- Obtine diploma de absolvire a Academiei de Arte din Bucuresti in 2004
- Incepand din 1996, participa la numeroase expozitii organizate in Bucuresti, Venetia, Basel, Bruxelles, etc.
- In 2005 isi deschide propria galerie in Bucuresti, impreuna cu asociata sa, Ioana Andrei
- In 2007 obtine Premiul Intai al Tahitian Pearls Trophy, East European Region, category Ring
- In 2008 este primul roman care participa la prestigioasa expozitie internationala INHORGENTA Europe, cel mai important targ european de design de bijuterie, organizat la Munchen
- In 2009 a fost selectat la Design Podium - Inhorgenta 2009.

Atelier David Sandu:
Str. Smardan nr. 30, etaj 1, Bucuresti
Telefon: 0721 451 693 / 0723 582 599

davidsandu@davidsandu.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-eleven-concept-srl/david-sandu-semneaza-cinci-lucrari-pentru-proiectul-orasul-in-bloom-al-avon-cosmetics