BEARDYMAN @ Hala de Muzica

BUCURESTI - 9 mai 2009

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Nu pierdeti evenimentul lunii mai in Bucuresti !!! Beardyman @ Hala de Muzica // 30 mai [from 21.00]

BEARDYMAN @ Hala de Muzica

PacPac Events & Hala de Muzica presents

[ 30 MAI // from 21.00]

BEARDYMAN //
JFB
VASILE
TREMOUR

Darren Foreman (născut la 14 mai 1982), cunoscut ca Beardyman este un beatboxer din Londra. I s-a dat nick-name-ul 'Beardyman', deoarece la momentul respectiv, el a avut o barba. A avut gig-uri si inregistrari cu Klum-Z-Tung, si impreuna au prezentat ‘’Get Lucky tv’s The Freestyle Show’’, in 2005. A mai colaborat cu Grooverider, Killa Kela, Marky, Groove Armada, Squarepusher, Jazzy Jeff si Andy C. In 2006 s-a luptat pentru a deveni Campion beatbox in UK, iar titlul pastrat si in 2007 l-a facut primul beatboxer care a castigat doua campinate consecutive din istoria Regatului. Beardyman foloseşte in actele sale umorul, la fel de des ca si beatboxul J.

Impreuna cu JFB, a creat evenimentul fenomen in Anglia numit Battlejam - un show inovator bazat pe improvizatie in care DJul infrunta MC-ul si publicul participa la spectacol.

Show lor imbina genurile Hip Hop, Breaks, Reggae, Ragga, Dancehall, Jazz, Funk and Drum ‘n’ Bass.

In septembrie 2008 Foreman a fost MC pentru Fatboy Slim's Big Beach Boutique 4 din Brighton.

Beardyman il citează pe Lyrebird ca o forma de inspiratie.

Artistul utilizează echipamente de DJ, cum ar fi Korg Kaoss Pad 3 pentru a-si schimba vocea.

Vino, sambata 30 mai, in Hala (Sos Mihai Bravu 475) la un battle sesion unic BEARDYMAN // JFB // VASILE // TREMOUR //

[ intrare 40 lei ]

Despre SC Evenimente Industriale SRL

Hala de Muzica este unul din cele mai noi cluburi din Bucuresti, cu o capacitate de peste 1800 de persoane, 30 de paturi si 70 de butoaie pe care sa-ti pui bautura si sa te simti bine. Avem o scena de 9 / 6 , un ecran HD de 7 / 4 si distractia garantata.
alexandra@halademuzica.ro
alexandra@halademuzica

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-evenimente-industriale-srl/beardyman-hala-de-muzica