BUCURESTI - 22 octombrie 2008

Comunicat tip General in Educatie / Cultura

In perioada 4 - 10 noiembrie vor incepe grupe noi pentru urmatoarele cursuri:

Java fundamentals - durata 10 saptamani
Java advanced - durata 8 saptamani
PHP - durata 8 saptamani
Excel for business - durata 6 saptamani

In perioada 4 - 10 noiembrie vor incepe grupe noi pentru urmatoarele cursuri:

Java fundamentals - durata 10 saptamani
Java advanced - durata 8 saptamani
PHP - durata 8 saptamani

Inscrieri cursuri
Pentru inscrieri, completati formularul de pe site www.leconline.ro si veti fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant LEC pentru a vi se comunica numarul de locuri libere in grupa selectata si detaliile finale. ATENTIE: procesul de inscriere este complet, si locul in grupa este rezervat, doar dupa ce a fost achitata suma echivalenta cursului.

Avantajele cursurilor oferite de LEC
O parte din avatajele oferite de Line Education Center sunt:
- consideram ca cea mai buna metoda de instruire este 'learning by doing', din acest motiv sesiunile de training se desfasoara sub forma unor workshopuri in care se realizeaza aplicatii practice. In cadrul workshopurilor exista si scurte prezentari de teorie insa tot timpul acestea sunt exemplificate prin practica.
- grupele nu depasesc nicioadata mai mult de 10 cursanti. In acest fel trainerul se poate concentra asupra fiecarui cursant in parte si fiecare participant are calculatorul propriu la care lucreaza.
- jobul zilnic al tuturor instructorilor din cadrul Line Education Center este strans legat de ceea ce predau. Nu credem ca poti preda ceva atat timp cat nu ai suficenta experienta practica in domeniul respectiv.
- sediul LEC este situat central si usor accesibil la doar cinci minute de mers pe jos de la Piata Romana sau Piata Victoriei.
- elevii si studentii beneficiaza de reduceri.

Despre SC Line Education Center SRL

LEC reprezinta un proiect care a luat nastere ca un raspuns firesc la nevoia de a exista un punct de intalnire intre profesionisti din domeniile software development si business si cei care isi doresc sa invete sau sa isi imbunatateasca cunostintele.

Sloganul LEC - \'Focus On Essentials\' - ilustreaza caracterul practic al trainingurilor organizate. Am eliminat componentele cu utilitate redusa care se gasesc in multe forme de instruire, lasand doar aspectele care sunt utile si practice.
Daniel Nastase
daniel.nastase@leconline.ro