NewspaperDirect Romania lanseaza campania de abonare la 1700 de ziare din 94 de tari in 49 de limbi

BUCURESTI - 28 iunie 2011

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Media / Publicitate

NewspaperDirect Romania detine licenta exclusiva de a tipari, distribui peste 1700 ziare cotidiane din 94 tari si-n 49 limbi straine. Publicatiile se livreaza in format A3 pe hartie de imprimanta, printata alb-negru fata/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic. Imaginea este exact cea a publicatiei originale, asa cum apare ea in format tiparit. Dintre toate publicatiile pe care le putem printa si distribui in ziua aparitiei in tara de origine amintim: The Times, The Daily Telegraph, The Independent, The Sun, The Wall Street Journal (SUA), The New York Times, Daily Mail, Guardian, Le Monde, El Pais, Sudddeutsche Zeitung, La Repubblica, Politiken, Aftenposten, De Standaard, De Volkskrant, Helsingin Sanomat, Yomiuri Shimbun.

“Today a reader, tomorrow a leader”

”Same-day International Newspaper delivered today! ” Worldwide newspapers – same day delivery MORE THAN 1700 NEWSPAPERS FROM 94 COUNTRIES IN 49 LANGUAGES.

NewspaperDirect Romania is licensed to print and distribute over 1700 daily newspapers from 94countries in 49 languages. These are high quality, laser-printed, tabloid-sized replicas of the current day newspaper editions.  Examples include Japan Times, The New York Times, The Sun, The Times, The Wall Street Journal ( SUA), Daily Mail, Guardian, Le Monde, El Pais, Sudddeutsche Zeitung, La Repubblica, Politiken, Aftenposten, De Standaard, Corriere Della Sera, Helsingin Sanomat and more.

This unique service allows international tourists, locals, expats and business people the luxury of reading their favourite newspaper on the day of publication.  Why not try a same-day International Newspaper delivered today!

Campania de abonare 2011: ” Today a reader, tomorrow a leader”  : Incearca acum serviciul  ”Same-day International Newspaper delivered today! ”

Comanda acum!

Peste 1700 de ziare cotidiene!

Din 94 de tari!

In 49 de limbi!

Despre serviciul Print of Demand oferit de Newspaperdirect Romania:

NewspaperDirect Romania detine licenta exclusiva de a tipari, distribui   peste 1700 ziare cotidiane din  94  tari si-n 49 limbi straine. Publicatiile se livreaza in format A3 pe hartie de imprimanta, printata alb-negru fata/verso. Publicaţiile sunt replici digitale exacte ale formatelor tipărite, identice din punct de vedere editorial şi grafic.  Imaginea este exact cea a publicatiei originale, asa cum apare ea in format tiparit.  Dintre toate publicatiile pe care le putem printa si distribui in ziua apapritiei in tara de origine amintim:   The Times, The Daily Telegraph,The Independent,  The Sun, The Wall Street Journal ( SUA), The New York Times, Daily Mail, Guardian, Le Monde, El Pais,  Sudddeutsche Zeitung, La Repubblica, Politiken, Aftenposten, De Standaard, De Volkskrant, Helsingin Sanomat, Yomiuri Shimbun, As-Safir, Al-Mustaqbal, Arab News, Hurriyet, Zaman,  Milliyet, Vatan, China Daily, Shanghai Daily, etc.. Publicatiile pot fi comandate sub forma de abonament pe luna/trimestru/semestru/an. De asemenea se pot face comenzi doar pentru livrarea punctula a anumitor numere in anumite zile.

Pentru ati primi publicatia favorita la micul dejun, trebuie doar sa suni la  : Mobil: +40 748 140 797

. Va oferim  o editie GRATUIT  pentru a savura acest serviciu al nostru. Pentru hotelurile care doresc sa faca punctual comenzi pentru clientii lor, trebuie doar sa sune la : Mobil: +40 748 140 797

Despre SC NEWSPAPERDIRECT DIGITAL SRL

NewspaperDirect Digital SRL