In saptamana patimilor, romanii cumpara vibratoare

Ploiesti - 16 aprilie 2009

Comunicat tip General in Social

In saptamana mare vanzarile la vibratoare au crescut cu 35 %.

Cel mai mare sex-shop online din Romania, www.erogen.ro a inregistrat cerinte peste asteptari din partea doritorilor de fantezii si jucarii sexuale. Cerintele pentru jucariile sexuale au crescut odata cu apropierea sarbatorilor pascale, semn ca romanii abia astepata sa iasa din post.

Romanii se bucura mai mult ca in alti ani de placerea jucariilor erotice, anul trecut, vanzarea de vibratoare crescand in aceeasi perioada doar cu 10%.
Barbatii au fost cei dintai preocupati sa faca un surprinzator cadou de Paste de acest gen, fiind in aceasta perioada principalii cumparatori de vibratoare tip rabbit si lenjerie intima. Persoanele de sex feminin s-au declarat mai preocupate in schimb, de parfumurile cu feromoni si lubrifianti.

“Oferta de Paste de la EROGEN.ro i-a facut pe romani sa achizitioneze cele mai noi produse de gen, vibratoare ce imita pielea naturala, parfumuri cu feromoni, lenjerie intima sau vibratoarele tip rabbit, cu 6 programe de vibratii.” a declarat Cristian Rosca, manager general Erogen.ro.

Despre Sc Proclima SRL

Erogen.ro este cel mai mare site de sex shop online din Romania si face parte dintr-un trust de site-uri web alaturi de alte magazine online precum: www.eroticfashion.ro, www.petmagic.ro, www.cadouriok.ro sau www.erosveneziani.ro. Erogen.ro este primul site romanesc de acest gen care a inaugurat un depozit de 450 de m² de vibratoare, jucarii erotice si lenjerie intima. Erogen.ro si Eroticfashion.ro au fost expozantii de marca a editiilor anterioare ale Eros Show, participand si in acest an cu cel mai mare stand din expozitie.

Andreea Bodnari
PR and Marketing Manager
office@wps.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-proclima-srl/in-saptamana-patimilor-romanii-cumpara-vibratoare