Biz Box a distribuit peste 7.000 de info-carduri pentru clientii sai in octombrie

BUCURESTI - 15 noiembrie 2006

Comunicat tip General in Media / Publicitate

7.230 de carduri informative au fost distribuite in luna octombrie prin sistemul de display-uri Biz Box operat de firma Publiviz din Bucuresti.

Biz Box este un nou suport media indoor adus pe piata Capitalei la inceputul anului 2006 de catre firma Publiviz, prin preluarea francizei Freecard International.
Punand accentul pe utilitatea pentru public, Biz Box ofera firmelor posibilitatea de a-si face cunoscute serviciile prin info-carduri de dimensiunea unor carti de vizita.

Plecand de la principiul general cunoscut ca orice persoana are tendinta sa pastreze cartile de vizita – acest nou sistem de publicitate imbina avantajele unui panou publicitar cu cele ale marketingului direct. Panoul publicitar – este pozitionat in zone cu trafic ridicat. Marketing direct – publicul poate extrage doar cardul care prezinta interes.

Sistemul a fost lansat initaial in Spania de firma Freecard si ca urmare a succesului avut s-a extins rapid si in alte tari precum Franta, Irlanda, Rusia, Ungaria, SUA.
Publiviz a preluat licenta si exclusivitatea pentru dezvoltartea noului suport media in Romania, acesta fiind in curs de implementare si in alte orase mari din provincie.

Amplasate in hipermaketuri, centre comerciale si de afaceri din Capitala display-urile Biz Box contin info-carduri de dimensiunea unor carti de vizita care pot fi extrase gratuit de catre publicul interesat.

Un display Biz Box este prevazut cu 16 compartimente care prezinta diverse servicii utile publicului : saloane de frumusete, scoli de soferi, taximetrie, baby-sitting, gradinite, depanari PC, servicii turistice, asigurari, servicii financiare.

Practice si usor de pastrat de catre public, info-cardurile servesc la cresterea bazei de clienti a firmelor prezente in display.

Ce diferentiaza acest suport media de altele similare?

Prezenta in locatii cu trafic ridicat (audienta ridicata): compacte si dotate cu un sistem de fixare inovativ, display-urile Biz Box pot fi montate in locatii foarte aglomerate: centre comerciale, supermarketuri, mall-uri – in apropierea spatiilor de asteptare (in fata liftului, la bancul de probe)

Rata de conversie peste medie: cu un impact vizual puternic si un mesaj care sa identifice din start oferta firmelor prezente in display, info-cardurile din display-urile Biz Box determina publicul interesat fie sa sune pe loc, fie sa pastreze cardul pentru a suna ulterior.

In prezent, reteaua Biz Box din Bucuresti include opt locatii printre care camera de Comert si Industrie a Romaniei, Magazinul Victoria, Magazinul Cocor, hipermarketul Carrefour Militari.

Pentru anul 2007 firma Publiviz vizeaza amplasarea a cel puin 20 de display-uri Biz Box in locatii cu trafic foarte ridicat din Capitala, precum si continuarea extinderii in orasele mari din provincie.

Despre SC Publiviz SRL

Firma Publiviz a fost infiintata la sfarsitul anului 2005, Biz Box fiind si primul serviciu din portofoliul firmei. Misiunea Publiviz este aceea de a oferi IMM-urilor dar si companiilor mari solutii de promovare eficiente in contextul cresterii concurentei odata cu aderarea Romaniei la Uniunea Europeana.
Georgiana Stavarache
managing partner Biz Box
office@bizbox.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-publiviz-srl/biz-box-a-distribuit-peste-7-000-de-info-carduri-pentru-clientii-sai-in-octombrie