Zdravăn Moldovenesc – puiul cu creştere lentă al grupului Safir

Vaslui - 25 septembrie 2014

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Industrie, Agricultura

Cu ocazia aniversării a 23 de ani de când a fost înfiinţat, grupul Safir sărbătoreşte în stil tradiţional. A lansat pe piaţă un nou produs - Zdravăn Moldovenesc, “un pui de moldovean crescut de la pământ în 61 de zile şi oleacă”. Îl putem găsi în reţeaua Safir şi în lanţul de supermarket-uri Auchan.

23 ani de poveste

E zestrea ce pe toţi ne-mparte În cei cu cărţi şi cei cu carte!

Ion Bindea

Ideal pentru preparatele tradiţionale, dar nu numai, Zdravăn Moldovenesc este un pui crescut la sol, cu cereale şi şroturi, fără antibiotice, enzime sau materii colorante în mâncare. Carnea sa este fermă, gustoasă, aderentă la os, cu o culoare atrăgătoare, un miros plăcut în timpul preparării şi oase tari care “trosnesc între dinţi”. Zdravăn Moldovenesc este un pui voinic, ideal pentru întreaga familie şi pentru o varietate de preparate cărora le va da un plus de gust.

Odată cu lansarea lui pe piaţă, grupul Safir vine în întâmpinarea tuturor nostalgicilor după copilărie care vor să regăsească savoarea preparatelor făcute în casă de bunici şi mame, cu ingrediente proaspete şi naturale. Borşurile moldoveneşti, piftiile, tocăniţele vor fi de acum mult mai gustoase, ducând astfel mai departe vestea despre savoarea bucătăriei moldoveneşti.

Nu în ultimul rând, noul produs vine însoţit şi de o lansare de carte cu 23 de reţete şi poveşti, “de gătit pentru cei mari, de citit pentru cei mici”, intitulată “Bucate ca-n poveşti”. Descoperiţi multe surprize “zdravene” în reţeaua Safir şi în magazinele partenerilor sau pe pagina oficială de facebook Safir.

Despre SC SAFIR SRL

Grupul de firme SAFIR, producător de carne de pasăre cu sediul în judeţul Vaslui, a început să activeze pe piaţa din România încă din anul 1991. Pentru modernizarea sistemului propriu de producţie, firma a investit continuu într-un modern abator de păsări, în prezent cu o capacitate de 4000 capete/h, ferme de creştere a păsărilor, o fabrică de făinuri proteice, o fabrică de nutreţuri combinate. Deţine în portofoliu o gamă variată de produse din carne de pasăre distribuite la nivel naţional şi peste graniţe şi comercializate în diverse forme: refrigerate sau congelate, ambalare în tăviţă, în atmosferă modificată, în vid, în pungă sau bax şi cu greutăţi diferite sau greutate fixă (grader).

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-safir-srl/zdravan-moldovenesc-puiul-cu-crestere-lenta-al-grupului-safir