Doua noi modalitati de plata online pentru clientii OneStop

BUCURESTI - 17 decembrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

In prag de Sarbatori, magazinul online OneStop le-a pregatit clientilor sai inca o surpriza! Doua noi modalitati de plata online, plata prin PayPal si plata in rate prin eCreditor, au fost implementate pentru a facilita procesul de achizitie a produselor dorite. Cumparaturile la OneStop se fac acum mai comod, mai rapid si in deplina siguranta.

Incepand cu luna decembrie, clientii OneStop isi pot plati cumparaturile prin PayPal, cel mai mare procesator de plati online din lume. Serviciul oferit de PayPal.com functioneaza ca un cont bancar si poate fi utilizat de posesorii de carduri de debit/credit Visa, MasterCard, AMEX, Discover. PayPal este cel mai de incredere mijloc de plata online, fiind utilizat de peste 100 de milioane de membri din peste 190 de tari. In momentul in care fac plata utilizand contul PayPal, informatiile financiare ale clientilor OneStop nu sunt stocate pe servere magazinului online si sunt protejate impotriva fraudei de catre sistemele de securitate PayPal.

„Am tinut foarte mult sa implementam PayPal ca mijloc de plata in magazinul online OneStop pentru a le oferi clientilor nostri cea mai rapida, comoda si sigura modalitate de plata online. De asemenea, clientii OneStop au de acum posibilitatea sa cumpere in rate prin obtinerea unui credit online 100%, aprobat in maxim 3 ore, fara sa se mai deplaseze la banca.”, declara Viorel Balanoiu, Managing Partner la Shop Online SRL, compania care opereaza OneStop.

Solutia de creditare oferita de partenerul eCreditor.ro este un sistem de rate prin care creditul este obtinut 100% online, direct din fata calculatorului. Pentru obtinerea creditului sunt necesare doar o adeverinta de la locul de munca si factura de utilitati, fara copia dupa contractul sau cartea de munca. Creditul este acordat in maxim 3 ore de la furnizarea actelor necesare, suma acordata este de la 1000 lei pana la echivalentul a 3000 euro iar durata maxima de creditare este de 5 ani. Dobanda anuala efectiva (DAE) este de numai 25% iar creditul se acorda fara girant sau avans, contractul semnandu-se la livrarea produselor.

A face cumparaturi online presupune rapiditate, confort si eficienta iar ratele online prin eCreditor.ro si plata prin PayPal reprezinta solutia perfecta pentru clientii OneStop, fiind doua dintre cele mai moderne sisteme de plata online. De acum, la OneStop cumparaturile se fac 100% online, rapid si sigur, fara deplasari inutile, comfortabil, din fata calculatorului.

Despre SC ShopOnline SRL

Despre OneStop

OneStop este un magazin online administrat de Shop Online SRL. Lansat in primavara anului 2006, OneStop s-a diferentiat inca de la inceput de celelalte magazine online prin oferta larga si diversificata de produse. Consumatorii au la dispozitie 4 modalitati de plata si beneficiaza de un proces de comanda rapid si usor. In momentul de fata, OneStop ofera peste 7000 de produse, grupate in 10 categorii, iar consumatorii au la dispozitie lunar 40 de produse cu preturi promotionale si stocuri garantate. Preocuparea OneStop este de a largi constant portofoliul de produse aducand 1 brand nou in fiecare saptamana pentru ca tu sa cumperi tot dintr-un singur loc!

Dana Blatz

Tel: 031 805 31 56

dana.blat@onestop.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-shoponline-srl/doua-noi-modalitati-de-plata-online-pentru-clientii-onestop