Vernisajul expozitiei de grup 'Desen, pictura si ceramica'

BUCURESTI - 3 decembrie 2009

Comunicat tip General in Arta & Entertainment

In perioada 8 decembrie – 15 decembrie 2009 Atelierul de creatie Sultana este gazda expozitiei de grup “Desen, pictura si ceramica”. Lucrarile expuse sunt semnate de absolventii
“Cursului de pictura si ceramica” organizat de Atelier in perioada septembrie – decembrie 2009.

Vernisajul va avea loc marti, 8 decembrie ora 18.00 in spatiul expozitional al Atelierului.

Vernisajul expozitiei de grup 'Desen, pictura si ceramica'

“ Fie ca vrem sa recunoastem in fata altora, fie ca ne ferim de ochii iscoditori ai unora, undeva
intr-o tainita launtrica, a fiecaruia dintre noi, exista un vis. VISUL. Pentru ca el sa fie tangibil iti trebuie Curaj, Daruire si putina Nebunie. De aceea tot ceea ce ne inconjoara devine partas si in acelasi timp dispare, odata ce dorinta de a-ti atinge Visul, devine pas cu pas, umbra ta…Nu te mai poti intoarce din drum!
Nu avem pretentia de a ne erija in faurtori de Picasso, Raffael sau altii asemenea. Dorinta noastra este de a ajuta, pe cat este omeneste posibil, sa sustinem dorinta a cat mai multora dintre noi spre a-si atinge Visul!”

Atelierul de creatie Sultana

Despre SC Sultana Art SRL

Adresa: Calea Grivitei nr. 403, bloc R, scara B, subsol, (intrarea prin spatele blocului) sector 1,Bucuresti
Rodica Sultana, art manager