Sorin Jianu, noul Country Manager pentru Thinkdigital Romania

Comunicat tip General in Media / Publicitate

Sorin Jianu este noul Country Manager pentru Thinkdigital Romania

Sorin Jianu, noul Country Manager pentru Thinkdigital Romania

Incepand cu luna iulie, Sorin Jianu, se alatura echipei Thinkdigital Romania in functia de Country Manager. Are o experienta de 10 ani in vanzari si 8 ani experienta in agentii de publicitate (Netbridge Investment, Brand Connection, Monopoly Media, Integral Media) unde a interactionat pe rand cu toate mediile: TV, print, radio, outdoor-indoor si online. Fiind atras de zona online foarte mult, a decis sa faca o schimbare intrand in echipa Thinkdigital, dupa ce a lucrat ca Sales Manager in cadrul diviziei Boom pentru Netbridge Investment un an de zile si in Realitatea-Catavencu/ F5 X-Media, 2 ani si jumatate. Experienta sa in lucrul cu agentii de publicitate importante (McCann Erickson, Mindshare Media, Initiative Media, Starcom Media- Leo Burnett, Zenith Media -Saatchi & Saatchi, etc ) cat si cu clienti mari (CitiFinancial, TNT Courier, Unicredit bank, Bayer, etc) reprezinta cartea lui de vizita. Sorin este o persoana optimista, deschisa si hotarata in atingerea telurilor atat profesionale cat si personale.

Despre SC THINKDIGITAL INTERNET&ADVERTISING SRL

Despre Thinkdigital
Thinkdigital este o companie specializata in advertising online cu birouri in Bucuresti si Atena. Compania a dezvoltat o retea de website-uri premium internationale si locale. Thinkdigital este reprezentantul exclusiv de vanzari pentru Microsoft Advertising (Windows Live Messenger, Windows Live Hotmail, Windows Live Spaces), Facebook si Miniclip.com. De asemenea thinkdigital si-a dezvoltat si o reteau de siteuri internationale care cu aproximativ 300 de site-uri precum Weather.com, Economist.com, Ebay.com, Imdb.com, Photobucket.com. Prin intermediul acestor parteneriate, Thinkdigital poate desfasura campanii de publicitate targetate in mod specific pe utilizatorii romani. Reteaua Thinkdigital ajunge in prezent la un numar de 4.2 milioane de utilizatori romani dintr-un total estimat la 7,5-8 milioane utilizatori de internet la nivelul Romaniei. Thinkdigital este deasemenea reprezentantul exclusiv autorizat de vanzari.

Fax: +4021 411 1133

brain@thinkdigital.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-thinkdigital-internetadvertising-srl/sorin-jianu-noul-country-manager-pentru-thinkdigital-romania