Curs autorizat MANAGEMENTUL RISCURILOR - Principii si linii directoare ISO 31000

BUCURESTI - 23 iulie 2012

Comunicat tip General in Administratie Publica, Afaceri, Educatie / Cultura

TOP QUALITY MANAGEMENT, furnizor autorizat CNFPA pentru 30 de programe de specializare si perfectionare pentru adulti, cu un sistem de management al calitatii certificat conform ISO 9001 de catre TUV THURINGEN e.V., are deosebita placere sa va invite sa participati la cursul practic intensiv ISO 31000 - MANAGEMENTUL RISCULUI – Principii si linii directoare.

Cursul ofera o prezentare completa asupra notiunilor fundamentale din domeniul managementului riscului structurate pentru activitatile de audit si control conform cerintelor ISO 31000. Pe parcursul a 24 ore sunt prezentate intr-o maniera interactiva notiuni si politici de reglementare precum si proceduri de implementare si exemple de bune practici in domeniu.

Autorizare: Cursul se finalizeaza cu examen, in urma caruia absolventii primesc certificat de absolvire recunoscut ANC – fosta C.N.F.P.A. Certificatele eliberate la absolvirea cursurilor au regimul actelor de studii si sunt recunoscute la nivel national de catre Ministerul Muncii, Familiei si Egalitatii de Sanse si de Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului, conform Ordonantei Guvernului Romaniei nr.129 din 2000. Pentru recunosterea internationala a certificatelor CNFPA eliberate dupa finalizarea cursului este necesara apostilarea (tari semnatare ale Conventiei de la Haga) sau supralegalizarea (tari nesemnatare ale Conventiei de la Haga).

Durata: 32 ore (24 ore teorie si 8 ore studiu practic individual)

Perioada: 22, 23, 29, 30 august 2012

Pret: 800 RON/cursant (scutit de TVA) reprezentand prestatia lectorului, manuale si materiale didactice, sustinerea examinarii cu comisia CNFPA, acordarea certificatului de absolvire.

Locatie: Bucuresti, sector 3, str. Lucretiu Patrascanu nr. 14.

Obiectiv general: Dobandirea de cunostinte si abilitati necesare dezvoltarii propriilor mecanisme de gestionare a riscurilor si realizarii misiunilor de audit intern intr-un mod profesionist.

Grup tinta:

persoanele responsabile pentru dezvoltarea politicii de management al riscului în cadrul organizaţiei lor;persoanele răspunzătoare cu asigurarea eficace a managementului riscului în cadrul organizaţiei în ansamblul său sau în cadrul unui anumit domeniu, proiect sau activitate specifică;persoanele care urmează să evalueze eficacitatea unei organizaţii în ceea ce priveşte managementul riscului;elaboratorii de standarde, ghiduri, proceduri şi coduri de bună practică care stabilesc, parţial sau total, modul în care riscul trebuie gestionat.

Tematica:

Introducere in managementul riscurilor (definitie, concept, filozofie, clasificari);Principiile managementului riscului;Cadrul organizational pentru gestionarea riscurilor: proiectarea, implementarea, monitorizarea si revizuirea, imbunatatirea;lAbordarea procesuala a managementului riscului: comunicare si consultare cu partile interesate, contextul procesului de management al riscului, evaluarea si tratarea riscurilor, monitorizarea si revizuirea riscurilor, inregistrari;Caracteristicile unui management imbunatatit al riscurilor;Abordarea managementului riscului in activitatea de audit intern.

Competente dobandite de participanti:

Intelegerea notiunilor fundamentale ale teoriei si practicii domeniului, respectiv a conceptului de risc cu detaliere specifica pe categoriile majore;Cunoasterea modalitatilor de identificare si masurare a riscului, a tendintelor, instrumentelelor, modelelor si procedurilor ce fac din managementul riscului un proces eficient, masurabil si vizibil;Intelegerea importantei functionarii departamentului de supraveghere a riscurilor prin operatiuni de acoperire, eliminare, transfer, masurare, monitorizare si reducere a riscurilor, in sensul eficientizarii procesului de stabilire a obiectivelor strategice ale companiei;Imbunatatirea tehnicii de abordare integrata a gestionarii riscurilor si cresterea eficientei sistemelor de lucru in activitatea de management al riscului;

Detalii:

www.cursuriautorizate.ro

comunicare@ cursuriautorizate.ro

021.340.04.30, 0735 183 922

Despre TOP QUALITY MANAGEMENT

Stagiile de specializare si perfectionare organizate de TOP QUALITY MANAGEMENT isi propun sa ofere participantilor o intelegere teoretica si practica in domeniile studiate, sa dezvolte aptitudinile, abilitatile si competentele cursantilor pentru a putea rezolva problemele si sarcinile complexe din mediul organizational actual.

Taguri: cursisocnfpamanagementulautorizatriscurilor31000
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-top-quality-management-srl/curs-autorizat-managementul-riscurilor-principii-si-linii-directoare-iso-31000