Ecco Sculptured D 75 – tocul perfect, mai inalt, mai subtire, mai elegant!

BUCURESTI - 24 septembrie 2013

Comunicat tip General in Monden / Lifestyle

Un toc. Mai ÎNALT. Mai subţire. Mai elegant. Cu toate acestea, încă extrem de CONFORTABIL. Noua colecţie ECCO Sculptured 75 ridică perfecţiunea tocului la un nou nivel. Combinând măiestria tradiţională cu cele mai noi tehnologii, colectia ECCO Sculptured 75 este creată special pentru femeile stilate, care doresc să se simtă elegante şi bine îmbrăcate de-a lungul întregii zile, fără însă a compromite confortul din viaţa lor.

ECCO Sculptured 75

" High heel COMFORT just got HIGHER! "

ECCO

Indiferent de ceea ce este la orizont - o zi de lucru obişnuită, o întâlnire la prânz, o cină in oraş sau un weekend cu prietenele la shopping -  noua colectie ECCO Sculptured 75  a fost concepută pentru a satisface cerinţele femeii moderne: ELEGANŢĂ şi CONFORT.

Inspirat din stilul de viaţă activ al femeilor scandinave, colectia ECCO Sculptured 75 oferă o experienţă de neegalat in ceea ce privește mersul pe jos,  chiar şi pe tocuri înalte. Aceste tocuri de 75 mm combină comoditatea celor mai apreciaţi pantofi de mers pe jos  cu stilul elegant al tocurilor înalte, rezultând astfel o fuziune perfectă între CONFORT, STIL şi ELEGANŢĂ, apreciate în egală măsură de către femeile contemporane.

Colecţia ECCO Sculptured 75, disponibilă deja şi online pe www.ecco-shoes.ro, se incadrează perfect în trendurile sezonului toamnă iarnă 2013/2014. Designul influenţat de către minimalismul scandinav are o amprentă modernă şi feminină, iar detaliile conferă un aspect rafinat.  Nouă colecţie vă propune atât pantofi cât şi botine în culori ce reflectă accentele acestui sezon: nuanţe închise, de la roşu bordeaux la verde închis, dar şi nelipsitul negru.

Pantofii ECCO Sculptured 75 se bazează  pe faimosul design al lui ECCO Sculptured 65, lansat în 2012, dar cu un toc mai înalt, de 75 mm şi o platformă de 10 mm. Vârful ascuţit adaugă un caracter chic urban,  în timp ce tocul anatomic şi branţul prevăzut cu spuma ECCO Comfort Fibre System te fac să simţi ca şi cum ai pluti în timpul mersului pe jos. Mai feminine, mai rafinate şi mai subţiri decât Sculptured 65,  tocurile ECCO SCUPTURED 75  îţi oferă eleganţă, dar şi o excelentă stabilitate.

Botinele ECCO Sculptured 75 sunt piesa de rezistenţă a unei ţinute moderne de toamnă. Tăietura curată este completată de o baretă sofisticată în jurul gleznei şi o cataramă rafinată. Tocurile de 75 mm şi platforma de 10 mm  îţi alungesc picioarele, astfel încât orice pereche de jeans, orice fustă sau rochie să arate perfect.

Produsele din noua colecție  se găsesc în toate magazinele ECCO din Bucureşti, Cluj-Napoca, Constanţa, Iaşi şi Timişoara,  cȃt şi în magazinul online www.ecco-shoes.ro.

Despre ECCO :

Peste 350 de milioane de perechi de pantofi ECCO şi-au lãsat amprenta  începând cu 1963, când Karl Toosbuy a fondat compania în Danemarca. ECCO este unul dintre puţinii producător mari de încălţăminte din lume care deţin şi  controleazã fiecare pas al procesului de producţie - de la prelucrarea pieii la manufacturarea produselor finite, în fabricile sale proprii, şi pînă la livrarea acestora  în magazinele sale. Filozofia designului scandinav ECCO, "Pantoful trebuie să se adapteze piciorului", ghidează întreagă companie. ECCO creează încălţăminte confortabilă, funcţională, elegantă, genţi care nu se demodează, accesorii, curele, portmonee  şi produse pentru întreţinerea încălţămintei.  Încă de la înfiinţare, ECCO are sediul central în Danemarca şi are peste 19.500 de persoane angajate din 50 de naţionalităţi din întreagă lume. Produsele ECCO pot fi găsite în cele 1.100 de magazine ECCO şi în 14.000 de alte puncte de vânzare din  91 de ţări.

Despre SC WEB CONNECT SRL

Despre WEB CONNECT SRL
Agentie Marketimg Online

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sc-web-connect-srl/ecco-sculptured-d-75-tocul-perfect-mai-inalt-mai-subtire-mai-elegant