Poze Scene

 • CRIME SCENE LA BOOKFEST

  Poza: CRIME SCENE LA BOOKFEST

 • Scene pentru evenimente de la All Music

  Poza: Scene pentru evenimente de la All Music

 • 4 scene și 5 zone special create pentru comunitatea IT din București. Pe 9 iunie, la Romexpo, are loc cea mai mare conferință IT, DevTalks București

  Poza: 4 scene și 5 zone special create pentru comunitatea IT din București. Pe 9 iunie, la Romexpo, are loc cea mai mare conferință IT, DevTalks București

 • Week-end plin de voie buna! Festivalul de Umor OTOPENIUL VESEL, va asteapta, zilmnic, intre 16-18 octombrie 2015 !

  Poza: Week-end plin de voie buna! Festivalul de Umor OTOPENIUL VESEL, va asteapta, zilmnic, intre 16-18 octombrie 2015 !

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul scene.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la scene. Pozele pe tema scene cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul scene, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la scene, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la scene.