Alege rulouri exterioare din aluminiu sau PVC

BUCURESTI - 12 decembrie 2011

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii

Solutiile derulouriexterioare permit controlul luminii in cadrul locuintelor, conferind un confort termic si fonic ridicat.

Alege rulouri exterioare din aluminiu sau PVC

Solutiile de rulouri exterioare permit controlul luminii in cadrul locuintelor, conferind un confort termic si fonic ridicat. scharx.ro va pune la dispoztie o variatate de modele de rulouri exterioare la cele mai avantajoase preturi.

Pentru confortul dumneavoastra in propria locuinta, trebuie sa optati pentru anumite solutii de protectie a ferestrelor impotriva razelor solare dar si a intemperiilor. Rulourile exterioare reprezinta o alegere ideala pentru asigurarea confortului dar si pentru siguranta. Realizate din aluminiu sau PVC, aceste produse confera o izolare termica si fonica foarte buna, lamelele poliuretanice umplute cu spuma jucand un rol esential in acest proces de izolare.

Rezistenta rulourilor este conferita de materialele de calitate din care sunt confectionate. Astfel, rulourile au o durata de viata foarte indelungata, nu permit depunerea prafului pe ferestre, impiedicand de asemenea, contactul cu factorii externi precum ploaia sau zapada. Foarte usor de intretinut, rulourile pot fi actionate automat sau manual, dupa preferinte.

Montajul rulourilor exterioare nu este un process dificil si nu dureaza foarte mult. Insa acesta trebuie realizat doar de catre profesionisti care vor efectua in prealabil masuratorile necesare.

Pentru o oferta personalizata pentru rulouri aluminiu sau rulouri PVC, nu ezitati sa ne contactati.

Despre Kondor Invest

Scharx.ro va ofera produse de cea mai inalta calitate, activitatea companiei incepand cu anul 2009. Experienta acumulata, portofoliul numeros de clienti multumiti, produsele si serviciile la standarde calitative europene reprezinta cheia succesului noastru. Compania noastra crede cu tarie in calitate si in colaborari fructuoase.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/alege-rulouri-exterioare-din-aluminiu-sau-pvc