Iarna ninge cu oferte la saniutele pentru copii

BUCURESTI - 14 decembrie 2011

Comunicat tip General in Afaceri

Compania Ridax Construct Srl va ofera numeroase oferte pentru saniute copii, pe care le puteti gasi doar in magazinele noastre online pe toata perioada anotimpurilor reci.

Saniute copii cu luminite vezi toata gama pe shopnichiduta.ro

Viziteaza acum magazinele noastre online si alege saniuta potrivita pentru copilul tau. Gama larga de produse si modele doreste sa satisfaca toate gusturile si exigentele. Produsele noastre sunt fabricate dupa standarde europene de siguranta si confort, iar preturile practicate sunt pentru toate buzunarele. Fie ca doriti sa optati pentru o saniuta clasica sau pentru una moderna, la noi primiti intotdeauna calitate la un pret optim.

Sporturile de iarna sunt foarte iubite de copii, mersul la sanius fiind cel mai accesibil dintre acestea. Cei mici au nevoie de experiente frumoase si dinamice pentru o dezvoltare armonioasa si echilibrata. De aceea, achizitionarea unei saniute este esentiala pentru ca iarna cel mic sa faca miscare sau sa iasa la plimbare intr-un mod distractiv si extrem de placut. De asemenea, copiii pot fi mult mai usor transportati cu ajutorul unei saniute. Practice dar si distractive, saniutele ofera intotdeauna un prilej de bucurie.

Alege acum din sutele de modele de saniute copii disponibile in cadrul site-urilor noastre. Te asteptam cu oferte si cu produse de calitate, deorece pretuim sanatatea celor mici dar si experienta unor cumparaturi multumitoare.

Despre Kondor Invest

Sc. Ridax Construct S.R.L. este o companie care se ocupa cu comercializarea de articole pentru copii si articole sportive.
Telefoane contact: 0730/484.441 - reteaua Vodafone, 0760/349.699 - reteaua Cosmote,

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/iarna-ninge-cu-oferte-la-saniutele-pentru-copii