Proiecte amenajare: Editura Univers Enciclopedic

BUCURESTI - 17 iunie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Renovarea energetica se realizeaza in paralel cu restaurarea, in cazul cladirilor mai vechi. Astfel, interventia trebuie sa scoata in evidenta caracterul originar al arhitecturii si in paralel sa rezolve toate problemele de confort aparute pe parcursul locuirii cladirii.

 

            Renovarea energetica se realizeaza in paralel cu restaurarea, in cazul cladirilor mai vechi. Astfel, interventia trebuie sa scoata in evidenta caracterul originar al arhitecturii si in paralel sa rezolve toate problemele de confort aparute pe parcursul locuirii cladirii.

            Rulourilor exterioare confera mai multe beneficii sustenabile, cum ar fi: termoizolarea, controlul luminii care patrunde in casa, faciliteaza ventilatia naturala si contribuie la nivelul de eficienta energetica. Compania Practix produce si comercializezeaza sisteme de rulouri exterioare aluminiu de inalta calitate. Vei fi uimit/a de ofertele noastre avantajoase de rulouri exterioare pret.

            Iata mai jos exemplul unui proiect de amenajare din Bucuresti.

Editura Univers Enciclopedic

            Imobilul de pe strada Luigi Cazzavilan, nr. 15, Bucuresti, sectorul 1este o cladire construita ca o locuinta cu subsol, parter si un etaj, in deceniul al doilea al secolului XX. Acoperisul ascunde un volum inalt, care nu a deservit ca spatiu locuibil. In sprijinul acestei ipoteze putem evoca accesul initial in pod, care nu era posibil decat pe o scara de serviciu stramta si structura sarpantei lucrata fara o preocupare deosebita pentru calitatile ei plastice si de finisaj. Dar si amplasarea dezordonata a popilor cat si calitatea finisajului lemnului sau a imbinarilor sprijina aceasta ipoteza.

            Cladirea a fost achizitionata de Editura Univers Enciclopedic cu scopul de a-si amenaja aici birourile, mizand si pe podul casei care urma sa fie transformat tot in spatiu de birouri. Initial a fost elaborat un proiect de consolidare si un sofisticat proiect de amenajare interioara. Insa declansarea recesiunii economice a dus la decizia amanarii executiei proiectului din motive financiare.

            Dupa decizia de a stopa temporar executia proiectelor initiale, a fost solicitat un proiect care sa atinga obiectivul propus, dar cu un buget drastic diminuat.

            Prin urmare, interventia a fost executata, mai degraba pe baza de dispozitii de santier, ca o varianta “de criza”, adaptand propunerile din proiectul initial si executandu-se doar partea de consolidare.

            Astfel, a fost prelungita scara principala care lega parterul de etajul intai cu o rampa balansata care sa faca legatura intre etajul intai si pod. Scara a fost executata dintr-o structura metalica de teava patrata si placata cu lemn atat pe suprafata de calcare, cat si pe intrados, sugerandu-se astfel o scara cu “placa cutata”. In pod au fost delimitate doua spatii cu destinatie de “meeting room” si birou directorial, in interiorul peretilor despartitori fiind inglobati mai multi popi de sustinere, restul spatiului primind destinatia unui birou tip open space. Pentru asigurarea luminii pe timpul zilei au fost prevazute trei ferestre de dimensiuni mari, dispuse pe cele trei pante ale sarpantei, care s-au dovedit a fi suficiente unui iluminat optim. Acestora li s-au montat sisteme de rulouri exterioare. Un plafon fals din gips carton cu doua cote diferite de inaltime a fost necesar pentru a ascunde contravantuirile rudimentare ale sarpantei.

            Consulta acum oferta Practix de rulouri exterioare pret si ia legatura cu unul dintre consultantii nostri. Intra pe site-ul nostru pentru a gasi noile promotii de rulouri exterioare aluminiu.