Rulourile exterioare – solutii utile si estetice pentru protectia impotriva factorilor externi

BUCURESTI - 5 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

Increderea ta ne obliga

Scharx

Spatiul dumneavoastra personal reprezinta locul in care trebuie sa va simtiti in siguranta si confort total. Cu ajutorul rulourilor exterioare dumneavoastra puteti sa reglati cantitatea de lumina care patrunde in locuinta, puteti beneficia de o barierea termica si fonica si puteti de asemenea, sa protejati casa impotriva tentativelor de efractie si a privirilor indiscrete. Mai mult, solutiile de umbrire reprezentate de rulourile exterioare confera un design exterior modern si foarte elegant.

Numeroasele avantaje ale rulourilor exterioare confera beneficii foarte importante pentru confort si protectie. Aceste produse sunt foarte usor de montat si de intretinut. Solutii estetice de mare efect, rulourile exterioare ajuta la realizarea unui design exterior elegant.

Rulouri exterioare aluminiu au o durata de viata de 15-20 de ani, nu se deterioreaza de la caldura sau in urma actiunii razelor de soare si nu necesita vopsire. Un mare avantaj il reprezinta faptul ca se intretin foarte usor.

Rulouri exterioare pvc protejeaza eficient impotriva luminii si a factorilor vremii, fiind solutii mai economice din punct de vedere al pretului. Durata medie de viata a solutiilor de rulouri PVC este in medie de 10 ani, iar montajul poate fi efectuat atat in glaf cat si pe tamplaria existenta.

Fie ca optati pentru achizitionarea de rulouri exterioare aluminiu sau rulouri PVC , trebuie sa aveti in vedere doar produsele de cea mai inalta calitate si de asemenea, serviciile profesioniste  de montaj.

Despre Kondor Invest

Compania noastra va ofera solutii personalizate de rulouri exterioare la preturi corecte. Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati:
Mobil: 0757 082 717 (non-stop)
0757 082 700 (non-stop)
0374.048.799

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/rulourile-exterioare-solutii-utile-si-estetice-pentru-protectia-impotriva-factorilor-externi