Servicii Transport Mobila

BUCURESTI - 17 ianuarie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Logistica/Transport

Servicii Transport Mobila

Efectuam transport mobila Bucuresti ieftina sau mutari mobila la un pret competitiv atat pe plan local, dar si oriunde in tara. Pe tot parcursul transportului, mobila este protejata cu materiale corespunzatoare. Totodata asiguram si demontarea mobilei sau obiectelor care necesita acest lucru, precum si amplasarea si montarea acestora la destinatie.

In aceleasi conditii de acuratete, firma noastra efectueaza transport de mobilier si in orice tara din Europa, costurile fiind negociate cu clientul in momentul evaluarii marimii, greutatii si complexitatiimobilierului care trebuie mutat.

Transportul de mobila se face in regim de lucru intens, cu maxima precizie si in cel mai scurt timp posibil, astfel ca, de regula, durata unui transport in interiorul tarii sa nu depaseasca o zi, iar inEuropa in functie de distanta care trebuie parcursa.

Asadar nu ezita sa apelezi la serviciile noastre de mutari mobila in cele mai bune conditii si in cel mai scurt timp.

Despre Kondor Invest

Viziteaza site-ul nostru pentru mai multe informatii despre transport marfa

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/servicii-transport-mobila