Usi de garaj deosebite

BUCURESTI - 9 martie 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Afaceri, Constructii, Industrie

O amenajare speciala si de durata implica mult timp si o investitie serioasa, dar care merita toate eforturile deoarece casa ta este o reflexia personalitatii tale. Orice detaliu conteaza in amenajarea casei tale, accentul trebuie pus pe cele mai mici detalii pentru ca ele iti infrumuseteaza designul casei. Ferestrele si usile sunt cele care au nevoie de un design interesant dar ele trebuie sa-ti asigura si protectia casei pentru ca sunt principalele locuri vulnerabile locuri, prin care se poate intra cu usurinta prin efractie.
Firma noastra iti ofera gama variata de usi -garaj/" title="usi garaj">usi garaj rulou si usi garaj sectionale, care iti asigura si o imagine atractiva casei tale dar si protectia de care ai nevoie. Noi realizam usi de garaj din materiale de calitate, precum aluminiu si otel, care pot fi colorate dupa preferinta dumneavoastra si chiar in imitaii de lemn. Pentru ca o usa de garaj sa functioneze cum trebuie, montajul ei trebuie realizat de catre o firma specializata care intelege necesitatea functionarei ei timp indelungat.
Standardele europene dupa care ne realizam produsele, implica si instruirea unui personal de calitate deci echipa noastra va poate acorda asistenta atat in alegerea unei usi garaj potrivite cat si montajul corespunzator. Pretul unei usi garaj rulou este accesibil si in timp il veti percepe ca o adevarat investitie mai ales ca durata de viata de oricarui model de usi de garaj realizat de noi este de cel putin 20 de ani.
Pentru a te pune la curent cu portofoliul firmei noastre indicat este sa ne vizitezi direct pe siteul nostru www.uside-garaj.ro , iar pentru comenzi si informatii suplimentare tea asteptam sa ne contactezi la: 0757.082.001/E-mail: vanzari@uside-garaj.ro

Despre Kondor Invest

Mai multe detalii pe site-ul nostru

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/scharx-srl/usi-de-garaj-deosebite