SDS Group vă aşteaptă la Cleaning Show

BUCURESTI - 24 februarie 2016

Comunicat tip Produse / Servicii in HoReCa

SDS Group va participa la Cleaning Show 2016 , în perioada 9-12 martie la Romexpo, în Pavilionul C1.

SDS Group vă aşteaptă la Cleaning Show

Pe toată perioada evenimentului, echipa SDS Group se va afla la standul 12, unde va expune echipamente profesionale realizate de producători de top din Europa, precum:

*Nilfisk Advance Danemarca - unul din liderii la nivel global în producţia de echipamente de curăţare profesionale;

*Nilfisk CFM Italia - unul dintre liderii la nivel global în producţia de aspiratoare industriale şi sisteme de aspirare industriale;

*Nilfisk Alto WAP - se ocupă cu producţia de echipamente de spălat cu jet de presiune;

*TSM Italia - producător de echipamente profesionale de curăţare, printre care se regăsesc şi echipamente de curăţare cu abur;

*Electrolux Professional Suedia - lider în producţia de echipamente profesionale de spălătorie şi curăţătorie.

Se vor expune următoarele echipamente:

1. Aspiratoare pentru mediul uscat şi umed (Nilfisk Advance) - gama include maşini durabile, cu capacităţi între 20 şi 75 de litri, care pot face faţă oricărei aplicaţii, indiferent de amploarea mică sau mare a acesteia. Cu o performanță excepțională și caracteristici precum golirea facilă și rezistența la coroziune, gama de aspiratoare în sistem umed și uscat se comportă foarte bine în medii uscate şi umede;

2. Maşini de spălat cu injecţie-extracţie pentru machete şi covoare (Nilfisk Advance) - ajută la păstrarea covoarelor, fotoliilor sau scaunelor automobilelor curate şi fără pete. Acestea sunt simplu de exploatat şi au putere de aspiraţie maximă pentru rezultate de curăţare excelente;

3. Maşini pentru spălat, frecat şi aspirat pardoseli (Nilfisk Advance) - sunt ideale pentru diverse sarcini de curăţare de regim greu, la care sunt necesare durabilitatea şi performanţa înaltă;

4. Maşini de măturat-aspirat (Nilfisk Advance) - oferă o gamă largă de caracteristici inovatoare şi flexibile pentru a vă sprijini în totalitate în problema tipului specific de curăţenie, fie că este vorba de o clădire de producţie, parcare auto, aeroport, centru comercial sau alt tip de unitate;

5. Aparate de spălat cu jet de presiune (Nilfisk Alto WAP) – soluţii inovatoare şi versatile, prevăzute cu o gamă vastă de accesorii, care vă garantează performanţe premium de fiecare data;

6. Aspiratoare industriale (Nilfisk CFM) - sunt soluția optimă pentru întreținerea, curățarea și automatizarea producției, fiind utile pentru curățarea în spații închise și pentru îndepărtarea prafului și fumului periculos. Exemplele de praf potențial combustibil includ cerealele, făina, amidonul, zahărul, furajele, metalele ușoare, cărbunele, materiile plastice și textilele. Dacă există o concentrație suficientă a acestor substanțe în amestec cu aerul, o sursă de aprindere poate cauza o explozie. Aspiratoarele Nilfisk împiedică declanșarea amestecurilor potențial explozive;

7. Maşină de spălat-aspirat cu jet de abur (TSM) – poate fi utilizat atât pentru uz industrial-profesional, cât şi pentru uz caznic, datorită performanţelor ridicate. Faptul că este echipat cu mai multe accesorii, ajută la utilizarea maşinii în restaurante, hoteluri, etc. Este prevăzut cu un sistem automat de reumplere cu apă a boilerului, de aceea producţia de abur este nelimitată;

8. Echipamente profesionale de spălat şi uscat (Eectrolux Professional) - echipamente de înaltă calitate, ce pot fi utilizate în orice spălătorie profesională, fie că vorbim de mediul privat sau de cel public.

În concluzie, SDS Group vă aşteaptă în oricare din zilele evenimentului pentru a vă oferi informaţii şi a vă răspunde la întrebările pe care le aveţi legate de diferite produse şi de asemenea, vă aşteaptă vineri, 11.03.2016, la ora 11:00, în zona Demo, cu demonstraţii ale echipamentelor. Vă aşteptăm la stand cu reduceri de preţuri la diverse produse.

Pentru mai multe detalii despre SDS Group, gama de produse şi despre promoţii, vă rugăm să accesaţi www.sdsgroup.ro sau www.aspiratoareprofesionale.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sds-group/sds-group-va-asteapta-la-cleaning-show