Parada Taurilor SEMTEST-BVN, editia a XIV-a, 2015

Sangeorgiu De Mures - 23 septembrie 2015

Comunicat tip General in Afaceri, Educatie / Cultura, Stiinta / Cercetare, Agricultura

Live site

O genetică crescută în Romania ce a devenit de talie internațională, cu taurii care scriu adevărate pagini de istorie pentru zootehnia din Romania si fermierii români, o genetică ce concurează cu genetica la nivel european și mondial, o genetică de vârf ce poate fi admirată doar la Sângeorgiu de Mureș.

Parada Taurilor Semtest-BVN

Parada Taurilor Semtest-BVN

 O ”sămânţă” produsă azi, la Semtest-BVN Mureş, este rodul a zeci de ani de muncă în selecţie şi ameliorare cu seriozitate şi pricepere, iar o ”sămânţă” aleasă azi de dumneavoastră, cu seriozitate şi pricepere, va aduce rod zeci de ani în ferma dumneavoastră. 

Echipa Semtest-BVN

Parada Taurilor – SEMTEST-BVN

Sîngeorgiu de Mureș

03 octombrie 2015 ora 11°°

Singurul eveniment de acest gen din țară!

        Atracția anului iată că a devenit întâlnirea  la Semtest-BVN a fermierilor, Operatori de I.A., specialişti din agricultură, reprezentanții ai ministerului agriculturii, presa de specialitate, cu toții iubitori de animale.

    O genetică crescută în Romania ce a devenit de talie internațională, cu taurii care scriu adevărate pagini de  istorie pentru zootehnia din  Romania  si  fermierii români, o genetică ce  concurează cu genetica la nivel european și mondial, o genetică de vârf ce poate fi admirată doar la Sângeorgiu de Mureș.

Stimaţi fermieri, operatori de I.A., iubitori de animale, profitaţi din plin de această ocazie!

       Echipa noastră de specialişti se asigură de toate condiţiile necesare pentru ca informaţiile ajunse la dumneavoastră să vă fie utile şi cât mai complete, asigurăm posibilitatea fermierilor români să admire aceşti tauri de valoare pe categorii de exploatare: testare genomică, așteptare, producţie și linii consacrate. 

       În prezentarea grupelor veţi avea ocazia sa cunoaşteţi atât taurii utilizaţi la IA cât şi tauri tineri, de perspectivă, pentru a vă putea organiza din timp programul de potrivire a perechilor. 

Peste 1500 de participanţi din toată ţara au fost în 2014 la Parada Taurilor.

     Un moment mult aşteptat în cadrul Paradei Taurilor îl reprezintă premierea colaboratorilor,  sub denumirea Ferma Anului 2015 şi Operatorul Anului 2015,iar la final va fi organizată o tombolă pentru marele premiu. 

      Surpriza plăcuta o va reprezenta pentru fermierii români prezentarea în premieră in ring a unei grupe de 6 tauri din Rasa Bălţată tip Simmental cu valori de ameliorare  intre 132-136 VAG și  cu potenţial de producţie de  10.500-11.000 l lapte (35 litri media/zi/lactație). 

Vă așteptăm cu mare drag într-o atmosferă de sărbătoare, sub dealul Tofalăului, în Sângeorgiu de Mureș, în 03 octombrie 2015 ora 11°° la ceea de a - XIV –a ediție a

Paradei Taurilor!

ing. Valer Radu SICIAN 

Despre Semtest- BVN

Semtest BVN are ca obiectiv principal asigurarea reproducţiei la bovine şi suine prin însămânţarea artificială şi intensificarea procesului de ameliorare a raselor.
Unitatea noastră prin seriozitatea şi priceperea manifestată în activitate de selecţie şi ameliorare a devenit partenerul principal al crescătorului de bovine din Romania.
Domenii de activitate:
Producerea materialului seminal
Difuzarea materialului seminal
Export material seminal
Consultanţă de specialitate