Poze Senatului româniei

 • Valeriu Todirașcu

  Poza: Plângere penală la DNA împotriva Guvernului Ponta care a dezinformat Plenul Senatului înaintea votului unei legi privind infracțiunile de corupție

 • Preşedintele Senatului Republicii Polone, în vizită la M.Ap.N.

  Poza: Preşedintele Senatului Republicii Polone, în vizită la M.Ap.N.

 • Renault şi Dacia, de 15 ani în prime-time

  Poza: Renault şi Dacia, de 15 ani în prime-time

 • Intalnire cu vicepresedintele Senatului Frantei la CCIR

  Poza: Intalnire cu vicepresedintele Senatului Frantei la CCIR

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul senatului româniei.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la senatului româniei. Pozele pe tema senatului româniei cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul senatului româniei, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la senatului româniei, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la senatului româniei.