SeniorERP - solutia ERP destinata Distributiei la nivel national

BUCURESTI - 21 aprilie 2010

Comunicat tip General in IT&C

Sorgeti, importator si distibuitor la nivel national, se alatura companiilor care au ales SeniorERP. Intr-o piata fragmentata, SeniorERP vine cu argumente cheie pentru afacerile la nivel national: platforma tehnologica inovativa, specializarea pe verticale de piata, adaptarea la legislatia locala precum si expertiza echipei Senior Software.

SeniorERP - solutia ERP destinata Distributiei la nivel national

Compania activeaza pe doua directii de business: importul si distributia de baterii auto de ultima generatie si importul si distributia de piscine, echipamente si accesorii pentru piscine si aparate de hidromecanica (SPA).

Societatea SORGETI S.R.L. este unic importator in Romania al bateriilor marca ZAP, produse in Polonia de catre fabricantul de traditie (1925) ZAP SZNAJDER BATTERIEN S.A. Bateriile ZAP 'fara intretinere' indeplinesc exigentele celor mai inalte standarde de calitate existente pe plan mondial: ISO/TS 16949, ISO 9001, ISO 14001, VDA 6.1 si QS 9000 (standarde de calitate german, respectiv american, impuse constructorilor de autovehicule).

Divizia de piscine colaboreaza cu parteneri recunoscuti la nivel international pentru calitatea produselor, precum Zodiac (unul dintre cei mai mari producatori de piscine din Germania), Sevylor (producator de barci si jocuri de apa gonflabile din Franta), Beachcomber (producator de spa-uri/jacuzzi din Canada) si FERVE (producatorul spaniol in domeniul aparaturii de testare, analizare, diagnosticare si reincarcare).

Compania dispune de o retea de dealeri zonali, acoperind astfel toate zonele tarii. Produsele sunt distribuite si in Key Accounts si catre companii de stat: Directii Regionale de Drumuri si Poduri, Hidroserv, Regii Autonome de Transport Local (Craiova, Ploiesti, Oradea, Timisoara), Directia Generala de Politie Bucuresti, unitati ale Ministerul Apararii etc.

Acoperirea la nivel national se realizeaza prin cele 7 puncte de lucru prezente in marile orase: Bucuresti, Constanta, Brasov, Cluj, Timisoara, Ploiesti si Iasi. In Bucuresti compania detine si un numar de 4 magazine de prezentare si desfacere.

Obiectivele principale ale implementarii sunt definite de catre dna Ciufu Olga, Director Comercial Sorgeti SRL:
“Datorita extinderii ariei de acoperire la nivel national, a inmultirii punctelor de lucru si implicit a cresterii cifrei de afaceri de la an la an, a aparut necesitatea gestionarii cat mai eficiente a resurselor companiei: optimizarea proceselor de vanzare si de gestiune a stocurilor, folosirea cat mai eficienta a personalului, transmiterea de rapoarte cat mai complexe si reale.”

Alti distribuitori la nivel national, care au implementat deja SeniorERP, mentioneaza depasirea problemelor semnalate mai sus printre principalele avantaje resimtite:

“Am observat rapid o schimbare la nivel de stocuri. Avand acces instant la situatia stocurilor, pentru ca aplicatia functiona online, am inceput sa avem un bun control asupra lor. Am reusit sa ne dimensionam stocurile corect si sa avem o crestere organica, in functie de vanzari si cerere.
In momentul de fata avem patru puncte de lucru in tara, iar schimbul de informatii intre acestea se face in timp real. Aparent este o modificare minora. Efectele s-au vazut insa in reducerea volumului de munca. A crescut viteza de lucru si ne putem concentra pe nevoile clientilor, in loc sa ne pierdem in activitati administrative.” Kais N.Azou, General Manager, Regency Company.

”Indirect, a intervenit o schimbare o modului de lucru, de organizare. Comenzile de la punctele de lucru aflate in teritoriu sunt acum online, sunt disponibile 24 din 24 si pot fi urmarite in orice moment.” Valentin Tertiu, Director Financiar Petline

”Modul de lucru anterior nu permitea urmarirea stocurilor in momentul incarcarii, nu puteam face rezervari, previziuni, etc. Acum avem toate informatiile in timp real si urmarim stocuri, vanzari medii zilnice si alte rapoarte care ne ajuta mereu sa eliminam pierderile.
Concret, un ERP implica o mai buna organizare, vizibilitate in timp real asupra tuturor activelor firmei si implicit, permite luarea de decizii in timp util, fara sa astepti niste situatii in Excel la cateva luni.
Datele noastre pot fi accesate in timp real din sistem, indiferent de locatie, pe baza unui acces de utilizator.” Cristiana Alexandru, Director Financiar Sea Bell Trading

Intr-o piata fragmentata, SeniorERP vine cu argumente cheie pentru afacerile la nivel national: platforma tehnologica inovativa, specializarea pe verticale de piata, adaptarea la legislatia locala precum si expertiza echipei Senior Software:
“Am optat pentru sistemul integrat SeniorERP datorita specializarii pe activitatea de import si distributie, datorita posibilitatii de particularizare a aplicatiei la specificul activitatii noastre, cat si datorita modului profesionist in abordarea prezentarii si implementarii de catre personalul Senior Software. Ne asteptam la imbunatatirea activitatii de vanzare, a raportarii, a relatiilor cu clientii si usurarea luarii deciziilor manageriale in timp real.” Ciufu Olga, Director Comercial Sorgeti SRL.

Despre SeniorERP
SeniorERP este sistemul de tip Enterprise Resource Planning #1 calitate-pret pentru managementul integrat al proceselor de distributie, productie, servicii.
Datorita tehnologiei de ultima generatie integrata in sistem, SeniorERP are o formula de licentiere flexibila: SeniorERP Express (licente gratuite până la 5 utilizatori), SeniorERP Online (SAAS- abonament lunar de 69 EURO/utilizator), SeniorERP Enterprise.
Pentru mai multe detalii intrati pe www.seniorERP.ro .

Despre Senior Software
Infiintat in 2003, Senior Software este unul dintre cei mai inovativi jucatori pe piata sistemelor software de management al afacerilor. Companie avand capital integral romanesc, Senior Software dezvolta si implementeaza sisteme informatice de ultima generatie, specializate pe verticale de piata, SeniorERP si SeniorCRM.

Senior Software este Microsoft Gold Certified Partner si detine certificare Microsoft pentru SeniorERP in conformitate cu cerintele Microsoft Windows Server, Web Services si .NET Framework.
Senior Software este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Implementarea standardelor ISO pentru managementul calitatii a avut ca scop principal definirea unor procese si obiective masurabile si garantarea replicarii calitatii la standarde inalte in orice activitate desfasurata pentru clientii companiei.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/senior-software-agency/seniorerp-solutia-erp-destinata-distributiei-la-nivel-national