SeniorERP gestioneaza importuri de FMCG din Bulgaria pe piata romaneasca

BUCURESTI - 13 mai 2008

Comunicat tip General in Afaceri

Ficosota Sintez Romania, importator si distribuitor in Romania a produselor grupului bulgar de companii Ficosota Sintez OOD, a ales implementarea solutiei SeniorERP dezvoltata de Senior Software. Sistemul SeniorERP va gestiona fluxurile de informatii si procesele de afaceri ale companiei in Romania, oferind suport pentru planurile de crestere si dezvoltare a operatiunilor companiei pe piata romaneasca. Ficosota Sintez OOD este unul dintre jucatorii importanti in productia si distributia de FMCG in Europa Centrala si de Est, prezent cu o gama variata de produse pe piata romaneasca, ce numara detergenti, cosmetice, food sau non-food.

SeniorERP gestioneaza importuri de FMCG din Bulgaria pe piata romaneasca

In Romania, strategia de dezvoltare a business-ului se bazeaza pe doua canale de vanzare: lanturile de hypermarket-uri si reteaua de distribuitori locali. Datorita modalitatilor specifice de livrare a marfurilor, Ficosota Sintez avea nevoie de un sistem de management al comenzilor bazat pe algoritmi avansati de optimizare a stocurilor, care sa nu presupuna blocarea unor spatii mari de depozitare.
Implementarea SeniorERP va elimina sursele duble de informatii, in trecut fiind utilizate doua aplicatii pentru managementul operational si contabilitate. Aplicatia operationala era provenita de la compania mama, era in limba bulgara si genera dificultati in asimilare si exploatare. De asemenea, aplicatia folosita anterior nu era compatibila cu specificul activitatii desfasurate in Romania.
Printre obiectivele implementarii SeniorERP in cadrul Ficosota se numara automatizarea procesului de aprovizionare pentru stocul propriu conform unui algoritm bazat pe analiza datelor istorice. In cadrul implementarii va fi redefinit fluxul urmaririi si livrarii comenzilor de la clienti. Pentru distribuitori, va fi pusa la dispozitie operarea comenzilor intr-un portal web dedicat, preluarea acestora in sistemul ERP fiind automata.

In comunicarea cu retelele de IKA se vor utiliza facilitatile EDI incorporate in sistemul SeniorERP, iar comunicarea cu producatorii va fi efectuata prin import si export automat de date. Implementarea acestui flux va reduce probabilitatea aparitiei de erori umane, ce pot aparea datorita introducerii repetitive a unui numar mare de comenzi.

Despre SeniorERP
SeniorERP este o solutie ce fluidizeaza procesele de afaceri prin integrarea acestora si oferirea de posibilitati extinse de control asupra diversilor indicatori critici ai afacerii.

SeniorERP este o aplicatie dezvoltata pe platforma .NET 3.0 si MS SQL Server 2005 si foloseste ca platforma de comunicare Windows Communication Foundation, un nou standard pentru lumea aplicatiilor de management al afacerilor. SeniorERP este disponibil in versiunea destinata platformei Windows Server 2008,cel mai avansat sistem de operare Windows Server in prezent. SeniorERP ofera integrare si comunicare de tip Electronic Data Interchange – EDI. Pentru upgrade si deployment rapid, aplicatia integreaza tehnologia ClickOnce dezvoltata de Microsoft, pentru beneficii extinse si costuri reduse.

SeniorERP are o arhitectura modulara, formata din: Modul Contabilitate, Modul Mijloace Fixe, Modul WMS, Modul Logistica, Modul Parc Auto, Modul Controlling, Modul Aprovizionare, Modul Vanzari, Mosul SFA, Modul Preturi, Modul Stocuri, Modul Productie, Modul Trezorerie, Modul Abonamente, Modul Analize Manageriale, Modul Spatiu de Lucru, Modul Administrare.

Despre Senior Software
SeniorERP este o solutie pentru managementul afacerilor dezvoltata de Senior Software. Senior Software este o companie privata cu capital integral romanesc ce ofera servicii de consultanta si dezvoltare de aplicatii informatice pentru managementului afacerilor. Senior Software este Microsoft Certified Partner si este certificata conform standardelor ISO 9001:2000 pentru sistemul de management al calitatii. Senior Software este o companie membra a Senior Group.

Printre cei ce au ales sa foloseasca serviciile Senior Software se numara: Regency Company, Aluplast Romania, Koelner Romania, S&D Pharma, DianFlex, Sensident, Eurocleaner, Immergas Romania, V-Tarus / Farmaceutica Remedia, Civis Group, Mediarom / Wunderbaum, Bohemia / Koh-I-Noor, EuroGrawo, Pharma Vita / Plant Univers, Master Company, Convergent Media / Gazeta Sporturilor, Trans Courier Service SRL - agent exclusiv UPS Romania, Eximod / Pneumatinc, Hofigal, Biochefarm, VitaCare International, Mim Team, ComGex / Office Media, Mirano Internetional, KG Rulmenti, Grazy Price, IDC / Inter Distribution Company, Beauty Box, PetLine, Dinamic 92, Dispo Trading, CPN / Consumer Product Network, Felder Gruppe, Vitap, Accesoria, Sea Bell, General Beauty Supply, Ficosota, Electric Medsan, Apollo Mod, General Industry, Rosims.

Despre Senior Software

Persoana de contact:
Eleodor Ghenoiu
Communication Director
Senior Software
Str. Samuil Vulcan, nr. 8-10
051702, Bucharest
GPS: N44.4183020 E26.0692288
Phone: +40-21-410 24 40
+40-21-410 24 41
Fax: +40-21-410 24 42
www.seniorERP.ro