MUMKEN HR CONSULTANCIES Adaugă Valoare Pieței Muncii Românești cu Forță de Muncă de Calitate din Asia, Orientul Mijlociu și Africa

BUCURESTI - 1 martie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in HR

București, 1 martie 2024 - MUMKEN HR CONSULTANCIES, un lider în domeniul resurselor umane, a anunțat astăzi expansiunea sa în România, oferind forță de muncă calificată din Asia, Orientul Mijlociu și Africa. Firma, condusă de CEO-ul său, Mahmoud Idris, și de Directorul în Dezvoltare de Afaceri, Victor Marin, se angajează să ofere soluții de recrutare fiabile și servicii de înaltă calitate într-un mediu profesional și etic.

mumken.ae

Despre MUMKEN HR CONSULTANCIES

MUMKEN HR CONSULTANCIES reprezintă o echipă de recrutori experimentați specializați în potrivirea candidaților talentați cu angajatori de top din diverse industrii. Firma contribuie la succesul atât al candidaților, cât și al angajatorilor, oferind servicii de recrutare excepționale și construind relații durabile.

De la Biroul CEO-ului

"La MUMKEN, credem în puterea oamenilor. Angajații sunt cel mai valoros activ al oricărei companii și trebuie selectați, menținuți și reținuți prin angajarea celor mai bune resurse disponibile în orice organizație. Cu etica în afaceri ca fundație a noastră, angajații noștri urmează un set de reguli care sunt: Toleranță, Egalitate, Angajament, Solidaritate și Expertiză", declară Mahmoud Idris, CEO MUMKEN HR CONSULTANCIES.

Este nevoie de o infrastructură bună, profesionalism, un sistem bine integrat și tehnologie de clasă mondială pentru a colabora cu companii și candidați, motiv pentru care suntem angajați să investim constant în modernizarea resurselor noastre.

Prezentarea Directorului în Dezvoltare de Afaceri, Victor Marin

Victor Marin, cu o experiență vastă de aproape 20 de ani în domeniul afacerilor, este Director în Dezvoltare de Afaceri pentru Orientul Mijlociu, cu sediul în Dubai, și Europa, cu sediul în Romania. Aflat alături de echipa sa în România, Victor Marin se dedică oferirii de servicii de încredere și forței de muncă de calitate, eliminând riscul asociat colaborării cu firme fantomă.

Misiunea pentru România: Eliminarea Riscului prin Servicii de Încredere

Având în vedere aprobarea guvernului pentru un număr de 100,000 de muncitori străini în țară, misiunea lui Victor Marin și a MUMKEN HR CONSULTANCIES este de a elimina riscul asociat firmelor fantomă. Aceste companii, care oferă forță de muncă cu intenția de a provoca daune financiare firmelor din România, reprezintă o amenințare reală pentru mediul de afaceri local. Prin furnizarea de servicii de recrutare fiabile și oferirea unei forțe de muncă de calitate, MUMKEN HR CONSULTANCIES se angajează să ofere o soluție sigură și eficientă pentru companiile care doresc să evite aceste riscuri."Suntem aici pentru a oferi cele mai bune servicii, forță de muncă și posibilitatea unor parteneriate de succes cu cei interesați de colaborare. Cu MUMKEN HR CONSULTANCIES, vă invităm în lumea atenției personalizate, a serviciilor angajate și a tratamentului de înaltă calitate", adaugă Victor Marin.

Angajarea cu MUMKEN - Alegerea Sigură pentru Recrutare Fiabilă și Eficientă

MUMKEN HR CONSULTANCIES nu este doar o firmă de recrutare; suntem partenerul dvs. de încredere în construirea unei echipe puternice și sustenabile. Într-o eră în care riscul colaborării cu firme fantomă persistă, ne angajăm să fim un far al integrității și profesionalismului în domeniul recrutării.

Recrutare Fiabilă și Eficientă Times Have Changed, dar angajamentul nostru pentru a oferi recrutare de înaltă calitate rămâne constant. Suntem o echipă de recrutori care lucrează ca o organizație dinamică și inovatoare, oferind soluții de recrutare remarcabile și extinse. Într-o eră în care este dificil să găsești talente profesionale perfecte, oferim soluții de recrutare la scară largă pentru a vă oferi cea mai bună talentare disponibilă în industria relevantă.

Echipă Profesionistă pentru Servicii Dedicate Echipa noastră de personal profesionist este dedicată să servească clienții și candidații noștri valoroși, ajutându-i să își îndeplinească cerințele și obiectivele pe termen scurt și lung.

Contact și Informații Suplimentare

Pentru mai multe detalii, vă invităm să accesați linkul nostru. Pentru a intra în contact cu noi, vizitați pagina noastră de contact.

Pentru a lua legătura direct cu MUMKEN HR CONSULTANCIES în România, puteți lăsa un mesaj pe WhatsApp la +40 730 995 885 sau +971 50 542 6543 sau să trimiteți un email la silvia@mumken.ae.

Despre MUMKEN HR CONSULTANCIES

Viziunea Noastră Să fim partenerul principal pe care clienții și candidații îl aleg întotdeauna să se conecteze. Facem posibilă descoperirea de oportunități oferind soluții constante de resurse umane de cea mai înaltă calitate.

Misiunea Noastră Să conectăm organizații remarcabile cu oameni chiar mai remarcabili. Ne străduim să livrăm ceea ce promitem, de fiecare dată. Căutăm să adăugăm valoare clienților și candidaților noștri, rezultând în recompensa finală de la aceștia - un "Mulțumesc" din inimă.

Codul Nostru Ne străduim întotdeauna să vă ajutăm să găsiți cei mai buni candidați disponibili pe piață. Vă ajutăm nu doar furnizându-vă CV-uri, ci oferindu-vă toate informațiile necesare pentru a lua o decizie informată.

Pentru a afla mai multe despre cum MUMKEN HR CONSULTANCIES vă poate sprijini în nevoile dvs. de recrutare, vă invităm să accesați linkul nostru. Pentru a intra în contact cu noi, vizitați pagina noastră de contact.

Pentru a intra în contact direct cu MUMKEN HR CONSULTANCIES în România, lăsați un mesaj pe WhatsApp la +40 730 995 885 sau +971 50 542 6543 sau trimiteți un email la silvia@mumken.ae.

"La MUMKEN HR CONSULTANCIES, suntem aici pentru a vă oferi cele mai bune servicii, forță de muncă și posibile parteneriate de succes. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și suntem gata să vă ajutăm să atingeți excelența în echipa dvs." - Victor Marin, Director în Dezvoltare de Afaceri, MUMKEN HR CONSULTANCIES

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/mumken/mumken-hr-consultancies-adauga-valoare-pietei-muncii-romanesti-cu-forta-de-munca-de-calitate-din-asia-orientul-mijlociu-si-africa