Scoala privata Little London International Academy da startul campaniilor de donare lunara

Voluntari - 8 februarie 2024

Comunicat tip Produse / Servicii in Educatie / Cultura

Little London International Academy este prima școală privată din România care se angajează în acțiuni caritabile pe tot parcursul anului, demarând campanii de donare lunare, începând cu luna aceasta.

.

Din dorința de a contribui activ la binele comunității, școala privată din Ilfov anunță începerea unei serii de campanii de donare lunară, ce au ca scop să sprijine diverse nevoi și proiecte caritabile pe tot parcursul anului școlar.

Fiecare lună are dedicată o campanie de donare concentrată pe o anumită cauză a unei asociații nonguvernamentale, dar nu numai. Începând cu luna februarie, școala strânge donații pentru dotarea secțiilor de nou-născuți. Donațiile lunii martie vor consta în cărți, pentru o altă cauză, continuând cu luna aprilie, unde vor fi derulate campaniile #8 Picătura ta este oceanul cuiva – colectă mobilă de sânge și Târgul de Paști.

Prima Campanie: „Din dragoste pentru Oameni!”

Prima campanie a început cu această lună. „Din dragoste pentru Oameni!” are ca principal scop să ajute cauza Asociației „Salvați Copiii” de a dota secțiile de nou-născuți ale spitalelor din România. Donațiile vor fi colectate în incinta școlii și ulterior distribuite către „Salvați Copiii”.

Întreaga comunitate Little London International Academy, formată din elevi, părinți și profesori, este implicată în această campanie. Elevii își vor dona, în funcție de fiecare clasă, snackul, ciocolata caldă, dulcele de la masă sau cafeaua.

Declarație din partea școlii - Luminița Macsim, membru fondator
„Little London International Academy este mai mult decât o școală. Susținem o educație pentru viitor, care are la bazele ei și responabilitatea socială. De aceea, implicarea întregii comunități elev-părinte-profesor în campaniile de donare este una firească, prin puterea exemplului, oferindu-le copiilor spațiul și uneltele necesare să ajute la construirea unei societăți responsabile.
Suntem o școală care nu se oprește la predarea în sala de clasă, ci care se angajează activ în dezvoltarea unei generații de viitori adulți promotori ai binelui în societate.”

Pentru a afla mai multe despre Little London International Academy și misiunea lor, vizitați www.lliacademy.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-expert-romania/scoala-privata-little-london-international-academy-da-startul-campaniilor-de-donare-lunara