Firma de curatenie care actioneaza in Bucuresti

BUCURESTI - 11 septembrie 2015

Comunicat tip General in Constructii

Vacanta s-a incheiat si, o data cu ea, apare nevoia de o curatenie generala care sa te ajute sa tii piept temperaturilor in continua scadere. Poti sa te ocupi personal de intretinerea casei ori poti opta pentru o firma de curatenie care sa faca treaba in locul tau. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iti mentii locuinta curata si primitoare pentru mult timp

Placerea Curateniei

Placerea Curateniei

Vacanta s-a incheiat si, o data cu ea, apare nevoia de o curatenie generala care sa te ajute sa tii piept temperaturilor in continua scadere. Poti sa te ocupi personal de intretinerea casei ori poti opta pentru o firma de curatenie care sa faca treaba in locul tau. Iata cateva sfaturi care sa te ajute sa iti mentii locuinta curata si primitoare pentru mult timp:

Scapa de lucrurile pe care nu le folosesti. Arunca lucrurile stricate, rupte sau deteriorate, doneaza hainele pe care nu le mai porti si ofera cadou obiectele care iti aglomereaza casa si de care nu esti atasata emotional.

Pune totul la locul lui. Inainte sa faci curatenie, trebuie sa faci ordine; aseaza cartile in biblioteca, hainele in cuier si vasele in dulapuri. Vei vedea ce bine o sa arate totul, iar curatenia nici nu a inceput!

Stabileste prioritatile. Incepe sa faci curat din camerele cele mai mari si incearca sa termini cu baia ori bucataria, a sa folosesti aceste zone des atunci cand cureti restul casei.

Aeriseste cat mai des. Deschide fereastra si lasa aerul curat sa improspateze colturile intunecate ale casei. Daca vrei sa iti improspatezi perdelele si draperiile, le poti stropi cu o solutie pe baza de otet si apoi sa lasi aerul curat sa le usuce.

Menajeaza-te. Daca nu te simti in stare sa te apuci de curatenie sau ai lucruri mai importante de facut, poti oricand sa apelezi la o firma de curatenie care sa faca toata treaba in locul tau.

O firma de curatenie iti ofera o gama variata de servicii de curatenie, intetinere ori menaj. Mai mult decat atat, pentru niste profesionisti ai curateniei, treaba care tie ti se pare o corvoada pentru ei este banala; iar daca tie ti-ar fi luat doua zile sa stii ca o firma de curatenie poate termina treaba in doar cateva ore.

Despre Placerea Curateniei

Best Gest Serv Srl este o firma de curatenie care actioneaza in Bucuresti, Ploiesti si Jud. Ilfov. Cu o experienta de 10 ani in domeniul curateniei, intretinerii si menajului, noi punem clientul pe primul loc si curatenia inainte de toate, de aceea am introdus propriul nostru management de calitate chiar mai strict si riguros decât standardul ISO atat de des citat. Curățenie  din Placere si Prietenie cu Discretie si Punctualitate sunt principalele beneficii pe care le oferim clientilor nosti.

Taguri: Firma curatenie