Pantofi ieftini online: se poate si ieftin, si bun?

BUCURESTI - 3 iulie 2015

Comunicat tip Produse / Servicii in Monden / Lifestyle

Sa gasesti pantofi ieftini intr-un magazin online nu e atat de complicat, mai ales ca oferta este extrem de variata. Insa problema nu se pune numai in termeni de pret, ci si in privinta calitatii pantofilor pe care alegi sa ii cumperi si, deci, sa ii porti.

kalapod

Pantofi ieftini online: se poate si ieftin, si bun?

Sa gasesti pantofi ieftini intr-un magazin online nu e atat de complicat, mai ales ca oferta este extrem de variata.  Insa problema nu se pune numai in termeni de pret, ci si in privinta calitatii pantofilor pe care alegi sa ii cumperi si, deci, sa ii porti.

Dezavantajele pantofilor de calitate inferioara

Nu orice pereche de pantofi ieftini este, obligatoriu, de o calitate care sa lase de dorit. Asa cum nu toate perechile de pantofi scumpi sunt de cea mai buna calitate.

Pantofii de o calitate indoielnica sunt acei pantofi fabricati din materiale de proasta calitate, care nu pot fi curatati in mod igienic si care se dezintegreaza incepand cu a doua purtare. Intr-adevar, pretul acestora este derizoriu, insa dezavantajele pentru sanatatea noastra sunt numeroase, iar cumpararea si purtarea lor nu pot fi justificate doar prin faptul ca sunt ieftini. Acest tip de pantofi ieftini si prosti distruge incet, dar sigur, picioarele purtatorilor. Procesul de productie este grabnic si plic de lacune, motiv pentru care este foarte probabil ca acest tip de incaltaminte sa prezinte defecte vizibile. Nu cumpara pantofi ieftini doar pentru ca sunt ieftini!

Secretul pentru pantofi ieftini si buni? Cantitatea.

La Kalapod, majoritatea perechilor de pantofi de pe site (fie pentru dama, barbatesti sau pentru picioarele delicate ale copiilor) sunt fabricate fie din piele ecologica – un material care respecta mediul inconjurator in aceeasi masura in care respecta talpile picioarelor tale -, fie din piele naturala. Ne asiguram ca iti putem oferi pantofi ieftini si calitate superioara prin achizitionarea de la furnizori a unor cantitati mari de marfa, astfel ca pretul pe bucata sa fie avantajos pentru tine, fara sa fii nevoita sa faci rabat de la calitate.

De asemeea, Kalapod.ro este unul dintre putinele locuri in care poti gasi marfa noua in fiecare saptamana si solduri tot timpul anului. In plus, datorita faptului ca aducem foarte multe perechi de pantofi in acelati timp, nu exista aproape niciodata riscul sa nu gasesti numarul potrivit tie.

Fii bine incaltata cu un buget rezonabil

Acum, ca ai inteles ca a cumpara pantofi ieftini nu e totuna cu a cumpara pantofi prosti, esti pregatita de cumparaturi. Daca ai deschis deja pagina magazinului online de incaltaminte, inseamna ca stii cele trei mari avantaje pe care le ofera Kalapod.

In primul rand, te bucuri de marfa noua in fiecare saptamana. Asta nu inseamna ca e obligatoriu sa iti cumperi cate o pereche noua de incaltaminte saptamanal, insa cand ai pantofi ieftini pe alese, parca e greu sa te abtii!

In al doilea rand, poti plati cash (la livrare) ori cu ajutorul cardului de credit ori de debit, chiar in momentul in care plasezi comanda. Asta inseamna mai putina bataie de cap pentru tine si mai putin timp petrecut in banca, pe la cozi.

In ultimul rand (si, poate, cel mai important!), trebuie sa stii ca site-ul Kalapod.ro iti ofera transportul gratuit la orice comanda mai mare de 99 de lei. Eu as mentiona aici ca de 99 de lei iti poti alege, in medie, trei perechi de incaltaminte.

In concluzie, nu mereu cand vezi pantofi ieftini inseamna ca sunt si de calitate inferioara. Exista numerosi factori care contribuie la pretul unei perechi de pantofi iar Kalapod lucreaza in favoarea clientilor, pentru a obtine cel mai avantajos pret de pe piata la toate produsele pe care le comercializeaza.

Taguri: pantofi ieftini
Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/seo-factory/pantofi-ieftini-online-se-poate-si-ieftin-si-bun