Descoperă calitatea superioară a traverselor Pamirco!

BUCURESTI - 15 iunie 2023

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design

Pamirco Mănăștiur este compania care continuă tradiția fabricii de cherestea Mănăștiur. Fabrica a fost înființată în 1902. Compania Pamirco oferă servicii eficiente și produse în urma cărora orice doritor va avea de câștigat. Există multe beneficii în a lucra cu această companie. Vei avea parte de calitate, promptitudine și profesionalism.

Pamirco

Dacă vrei să ai parte de produse sigure care durează mult timp, Pamirco este soluția cea mai bună.

Pamirco

Nu ai descoperit calitatea superioară a traverselor Pamirco? Ei oferă cele mai bune railway sleepers! Calitatea produselor este de necontestat, la fel și durabilitatea. Dacă ai nevoie de astfel de produse bune și la oferte excelente, atunci această companie este cea mai bună pentru tine. Echipa este una profesionistă!

Inovație și durabilitate: produse care revoluționează industria feroviară

Fiind o companie cu tradiție, Pamirco are o anumită prosperitate de care se bucură. Echipa este una expertă, lucrând în domeniu de peste 15 ani. În acești ani au învățat tot ce trebuie să știe despre prelucrarea lemnului și despre cum să ofere cele mai bune traverse de cale ferată.

Compania se ocupă cu tăierea, dar și rindeluirea lemnului cu impregnarea lemnului. Angajații sunt foarte buni în ceea ce fac și lucrează cu mult profesionalism. Domeniul prelucrării lemnului are foarte multe de câștigat datorită companiei Pamirco. Ea se adaptează în fiecare zi la cerințele pieței și la nevoile clienților.

Echipa are succes deoarece își ia în serios munca. Întreaga lor activitate este desfășurată exact așa cum trebuie, în condiții care îi îndeamnă să livreze cele mai bune produse și servicii. Ei continuă să se perfecționeze constant. Experiența îi face să fie printre cei mai buni din domeniu. Au livrat peste:

529.700 traverse pentru cale ferată
    238.800 panouri
    342.860 cherestea

Serviciile care uimesc o lume întreagă

Clienții Pamirco sunt foarte mulțumiți de serviciile și produsele companiei. Aceasta este apreciată de colaboratori din mai multe țări. Printre acestea se numără: Egipt, Slovenia, Ungaria, Serbia, Turcia, Japonia, Anglia, Belgia, Germania, Olanda și România. Compania este apreciată datorită materialelor folosite pentru producție. Există mai multe tipuri de produse pe care Pamirco le oferă:

traverse de cale ferată normale

traverse folosite la macazuri şi încrucişări

traverse pentru poduri

panouri ansamblate

cherestea tivită și netivită pentru industria mobilei.

Pamirco lucrează cu aparate moderne și la o viteză mare. Produsele lor sunt foarte rezistente și oferă stabilitate și siguranță. Traversele pentru cale ferată sunt elemente importante în transportul feroviar. De aceea, trebuie să colaborezi cu o echipă ca aceasta, care este cea mai profesionistă din domeniul prelucrării lemnului.

Produsele companiei sunt potrivite pentru absolut orice tip de ecartament. Echipa folosește numai și numai stejar și fag, adică lemn de esență tare. Acesta este mult mai bun pentru producția traverselor. În plus, Pamirco produse elemente din lemn speciale și pentru alte utilizări, acolo unde, spre exemplu, e nevoie de elasticitate sau izolare.

Serviciile oferite de Pamirco sunt următoarele:

impregnare: pentru acest serviciu se asigură cele mai înalte standarde de calitate
    uscare artificială: sunt folosite 6 uscătoare de ultimă generație pentru a se presta acest serviciu
    aburire: aburitorul folosit pentru acest serviciu este unul modern, pentru a se ajunge la cele mai bune rezultate

Cea mai pricepută și profesionistă echipă: Pamirco!

Echipa Pamirco este una expertă. Aceasta are o înțelegere profundă a tot ceea ce înseamnă producerea de traverse. Compania este orientată spre inovație și perfecționare constantă. Angajații folosesc cele mai bune mașinării și tehnologii, pentru a oferi rezultatele așteptate de clienți.

Siguranța trenurilor și a pasagerilor depinde de traversele de cale ferată. Din acest motiv, trebuie să te asiguri că apelezi la o companie care e capabilă să satisfacă această nevoie.

Pamirco este mai mult decât capabilă să livreze produse care vor spori siguranța călătorilor. În plus, ei oferă și altfel de produse din lemn, lucru care le oferă diversitate.

Alegea calitatea și profesionalismul celei mai bune companii

Atunci când vine vorba de traverse pentru căi ferate, trebuie să te apelezi la cei mai buni. Pamirco este compania care îți oferă traverse și nu numai, la calitate foarte înaltă. Dacă îți dorești să apelezi la această companie, poți să intri pe site-ul pamirco.com.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/pamirco/descopera-calitatea-superioara-a-traverselor-pamirco