SigmaNET, prietenul tau in lupta cu garantiile!

BUCURESTI - 13 martie 2009

Comunicat tip General in IT&C

Odata cu falimentul sau inchiderea mai multor magazine online, clientii care au probleme oricat de mici cu produsele cumparate, se vad in situatia de a arunca efectiv produsele sau de a le repara pe banii lor proprii, desi conform legii comerciantul este obligat sa le rezolve problemele timp de doi ani de zile. 'Noi nu platim oalele sparte de altii, doar vrem sa ajutam clientii de buna credinta, care incurajati de promisiunea celui mai mic pret au facut prostia sa cumpere de la niste tepari care au inchis mustaria, lasand in urma la furnizori datorii de zeci de miliarde (in lei vechi), datorii pe care nu si le asuma, parandu-li-se normal ca prostia lor sa se rasfranga asupra clientilor - cei pagubiti, si asupra furnizorilor, care au avut incredere in ei si le-au acordat termene de plata si discounturi.', declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET. SigmaNET vrea sa ajute acesti clienti care au probleme cu garantiile si nu mai au cui sa se adreseze.

SigmaNET, prietenul tau in lupta cu garantiile!

Comertului electronic romanesc trece printr-o perioada de criza in care mai multe magazine online care au micsorat excesiv preturile in speranta ca vor aduna mai multi clienti si apoi vor putea creste preturile, dau faliment. 'Utilizatorii magazinelor online si presa trebuie sa inteleaga ca toate aceste magazine online care au dat faliment in ultima perioada, nu numai ca nu au avut profit, dar au vandut marfa in pierdere, sub pretul de achizitie', declara Bogdan Socol, managing partner al SigmaNET. 'Clientii nu ar trebui sa suporte consecintele firmelor, as zice nesabuite, care au dat teapa pe romaneste in speranta ca vor obtine cote de piata suficient de mari ca sa devina jucatori importanti in comertul electronic romanesc.', mai spune Bogdan Socol.

Odata cu falimentul sau inchiderea mai multor magazine online, clientii care au probleme oricat de mici cu produsele cumparate, se vad in situatia de a arunca efectiv produsele sau de a le repara pe banii lor proprii, desi conform legii comerciantul este obligat sa le rezolve problemele timp de doi ani de zile. 'Companiile care opereaza aceste magazine online si-au inchis sediile, la telefoane nu raspund, iar forumurile si blogurile romanesti sunt actualmente invadate de comentarii disperate ale clientilor acestor magazine online', ne mai spune Bogdan Socol.

Parte din costul unui produs, din marjele si adaosurile mici pe care acum le practica destule magazine online, trebuie directionat catre acest suport tehnic, catre rezolvarea garantiilor. In acest moment stim din studiile efectuate de ANC - Agentia Nationala de Comunicatii ca factorul principal de decizie la cumpararea online a unui produs este in Romania pretul. Acest comportament a fost speculat de magazinele online falimentare care au vandut luni de zile de-a randul sub pretul de achizitie. ''Sunt prea sarac sa cumpar lucruri ieftine, asa am fost eu invatat de catre parinti. Nu contest nevoia clientilor, mai ales in acest an cand banii sunt dramuiti cu grija, de a cumpara produse cu preturi mici, dar trebuie sa pui in balanta mai multe lucruri inainte sa cumperi de la cel mai ieftin magazin online'', mai declara Bogdan Socol.

''Scenariul la care asistam in aceste zile e unul foarte sumbru... se preiau domeniile de internet ale magazinelor falimentare de catre alte magazine ce profita de traficul acestora, se inchid firmele, angajatii acestora pleaca care incotro, se blocheaza conturile si telefoanele companiilor falimentare, si clientii sunt efectiv ignorati. Problemele lor sunt ultima grija a unui patron care pleaca peste hotare cu ce bani poate in speranta ca nu va fi prins de justitie sau linsat de public.'', declara Bogdan Socol, managing partner SigmaNET.

SigmaNET vrea sa ajute acesti clienti care au probleme cu garantiile si nu mai au cui sa se adreseze. Nu putem promite ca rezolvam aceste garantii gratis asa cum era obligata compania de unde au cumparat clientii respectivi produsele, dar vom negocia un pret corect si vom ajuta clientii care doresc sa aibe in continuare produse functionale. Nu facem minuni, dar vrem sa ajutam cat putem clientii, astfel incat si cei care au cumparat de la concurenta sa poata beneficia de o experienta SigmaNET! In felul acesta speram ca isi vor da seama ca nu este bine sa alergi dupa cel mai mic pret si ca poti economisi nervi si timp alegand serivicii de calitate.

''Noi nu platim oalele sparte de altii, doar vrem sa ajutam clientii de buna credinta, care incurajati de promisiunea celui mai mic pret au facut prostia sa cumpere de la niste tepari care au inchis mustaria, lasand in urma la furnizori datorii de zeci de miliarde (in lei vechi), datorii pe care nu si le asuma, parandu-li-se normal ca prostia lor sa se rasfranga asupra clientilor - cei pagubiti, si asupra furnizorilor, care au avut incredere in ei si le-au acordat termene de plata si discounturi.'', declara Bogdan Socol.

Pina acum nimeni in comertul online din Romania nu si-a asumat o asemenea sarcina, vis-a-vis de garantii. Noi o putem face, pentru ca putem. Avem relatii vechi cu furnizorii si importatorii, cu centrele de service autorizate, atat din punct de vedere al garantiilor cat si al situatiei financiare. Va asteptam la sediul nostru din Stirbei Voda 152, parter (intersectia Berzei), sector 1, BUCURESTI, contactati-ne la numerele de telefon 021-637.22.20, 072.637.22.20 sau la email office@sigmaNET.ro pentru a rezolva garantiile pe care le aveti la magazinele online falimentare.

Un client SigmaNET are anumite standarde pe care noi le respectam. Prin acest program de rezolvare a garantiilor emise de alte magazine online acum si tu ai ocazia sa vezi diferenta.

Despre SigmaNet.ro

Activitatea SigmaNET.ro se concentreaza pe promovarea solutiilor hardware & software de inalta clasa atat pentru firme cat si pentru utilizatorii casnici. Oferim clientilor nostri SOLUTII pentru necesitatile lor, nu simple echipamente de tehnica de calcul.

Serviciile profesionale de garantie si postgarantie, asistenta tehnica la standarde inalte si serviciile speciale, ne recomanda ca fiind un partener serios si cu o mare capacitate de acoperire a necesitatilor clientilor nostrii. Echipa noastra este formata din oameni tineri si dinamici, in permanenta legatura cu lumea IT&C-ului.

SigmaNET - your smarter choice !

Elena Paslaru, Manager Marketing/PR, elena@sigmanet.ro, promo@sigmanet.ro, http://www.sigmanet.ro
office [at] sigmanet [dot] ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/sigma-design-co/sigmanet-prietenul-tau-in-lupta-cu-garantiile