Energia alternativa oferita de EnergoFor Bacau

Bacau - 20 august 2012

Comunicat tip Produse / Servicii in Constructii

Acum ai posibilitatea sa alegi din tipurile de energie alternativa puse la dispozitie de compania EnergoFor Bacau si sa faci o investitie de succes pe termen lung.

Energie alternativa

Panourile solare sunt alegerea multor persoane atunci cand vine vorba de incalzirea caselor, piscinelor, companiilor mari, supermarket-urilor si nu numai, deoarece sunt o investitie pe termen lung, ce merita orice sacrificiu.Panourile solare sunt de mai multe tipuri, putandu-se alege in functie de locul unde se doresc a fi amplasate si pentru suprafetele care trebuiesc incalzite. Aceste panouri asigura o protectie transparenta impotriva radiatiilor, protectia celulelor solare rigide de actiuni mecanice si a leganturilor electrice de umiditate, dar si protectie impotriva atingerii elementelor componente conducatoare de electricitate, oferind posibilitatea manipularii si montarii usoare. Panourile solare fotovoltaice, au capacitatea de a transforma energia luminoasa si razele solare, in energie electrica, iar compania EnergoFor Bacau, pune la dispozitia dumneavoastra, atat astfel de panouri, cat si alte surse de energie regenerabila .Pentru acest tip de energie alternativa, compania ofera servicii de proiectare si consultanta in vederea obtinerii avizelor si autorizatiei de construire, studii si proiecte tehnice pentru conectarea la SEN a parcurilor fotovoltaice, fabricarea structurilor metalice specifice instalatiilor fotovoltaice, asigurarea serviciilor de Antreprenoriat General pentru construirea acestor centrale precum si fabricarea structurilor metalice pentru montajul panourilor fotovoltaice.Ce suprafete pot fi incalzite cu aceste panouri solare ?Aceste panouri au capacitatea de a incalzi hoteluri, spitale, scoli, institutii publice, companii si nu numai, insa pot fi, de asemenea, folosite si pentru case si piscine. Panourile solare au capacitatea de a incalzi apa pana la 120 grade Celsius, temperatura apei din acumulator poate ajunge pana la 90 grade, asadar, apa calda pe timp de vara variaza intre 75-85 grade Celsius, iar iarna intre 15-45 grade Celsius. Cei care locuiesc la casa si au si piscina, pot opta pentru aceste panouri solare, care au capacitatea de a incalzi apa piscinei la temperatura excelenta, procedeul fiind unul foarte usor. Acest tip de energie alternativa are capacitatea de a reduce costurile la incalzirea cu pana la 70%, asadar in cazul in care te gandesti sa faci o investitie excelenta pe termen lung, acum ai posibilitatea sa alegi din tipurile de energie alternativa puse la dispozitie de compania EnergoFor Bacau.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/energia-alternativa-oferita-de-energofor-bacau