Seminar de bussiness online dedicat oamenilor de afaceri din Baia Mare

Baia Mare - 23 mai 2014

Comunicat tip General in Afaceri, IT&C, Internet

Peste 60 de oameni de afaceri din zona Baii Mari au participat miercuri, 14 mai 2014, la seminarul “Cum iti cresti BUSINESS-ul cu internetul si tehnologia IT”, organizat de companiile baimarene One-IT si SilkWeb. Reprezentantii acestor doua firme - Nicolae Onţiu, business manager One-IT, si Cosmin Daraban, CEO & Co-founder al SilkWeb, - au impartasit celor prezenti informatii valoroase legate de imbunatatirea performantei si castigurilor companiilor, prin folosirea corecta a noilor tehnologii si a internetului.

nicolae ontiu

Printre altele, seminarul a atins subiecte legate de amenintarile interne si externe pe care trebuie sa le evite companiile, cele mai noi si mai sigure programe IT, cum se pot optimiza sistemele de lucru, precum si noutatile din domeniul protejarii datelor (ex.: in caz de calamitate naturala sau in caz de furt de informatii) sau a promovarii eficiente pe internet.

Managerul One-IT, Nicolae Ontiu, a adus in atentia managerilor, directorilor economici si oamenilor de afaceri care au spus „prezent” la aceasta intrunire, numeroase solutii necostisitoare pentru eficientizarea sistemului de lucru si pentru punerea in siguranta a informatiilor sensibile ale unei companii. De asemenea, acesta a vorbit auditoriului despre: cresterea productivitatii cu ajutorul IT-ului, licentierea softurilor, producatorii recomandati de Antivirus, update-ul softurilor de securitate si importanta confidentialitatii pe retelele sociale, ce inseamna un back-up efficient al datelor si care sunt cele mai ieftine produse IT. Nu in ultimul rand, Nicolae Ontiu a facut o analiza comparativa a celor mai des folosite sisteme de stocare a datelor in cloud si a celor mai sigure metode de stocare, pentru ca cei prezenti sa poata face alegerea cea mai potrivita pentru afacerea lor.

Interesat de solutii IT B2B ? Vezi aici oferta ONE IT.

De cealalta parte, Cosmin Daraban, CEO & Co-founder al SilkWeb, a vorbit oamenilor de afaceri din zona metropolitana Baia Mare despre promovarea unei afaceri pe internet intr-un mod facil si rapid, despre obiceiurile de cumparare in Romania, despre potentialul piatei online si importanta social media (Facebook, Google+, LinkedIn, Twitter, Pinterest), despre email marketing si instrumentele folosite pentru optimizarea pe motoarele de cautare, etc.

Nicolae Ontiu, business manager One-IT:Acest seminar s-a nascut din intelegerea faptului ca un mediu de afaceri nu poate deveni competitiv in relatia cu pietele externe decat daca are in spate niste manageri informati si constienti de pericolele IT la care pot fi expusi; constienti de faptul ca succesul unei companii depinde de cat de repede se pot adapta noilor provocari de pe piata. Tinand cont de realitatile economice insa, am stiut ca trebuie sa aducem in fata colegilor nostri noutati tehnologice necostisitoare, dar foarte eficiente. Sunt convins ca informatiile pe care le-am prezentat vor contribui la imbunatatirea competitivitatii companiilor locale si vizibilitatii lor pe internet.”

Cosmin Daraban, CEO & Co-founder al SilkWeb: “Am dorit ca proprietarii de afaceri din Baia Mare sa poata descoperi potentialul urias pe care il ofera mediul online pentru dezvoltarea companiilor lor  pe piata locala, nationala si globala. De asemenea, le-am aratat ca lucrand cu expertii adevarati din domeniu pot sa ajunga la realizari excelente in mediul online.”

Esti interesat de mai multe informatii legate de marketing online si performanta in vanzarile online ? Urmareste blogul SilkWEB si aboneaza-te la newsletter.

Mai multe informatii despre eveniment poti sa citesti pe blogul ONE IT.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/seminar-de-bussiness-online-dedicat-oamenilor-de-afaceri-din-baia-mare