Usi-tehnice de calitate

Baia Mare - 22 februarie 2013

Comunicat tip Produse / Servicii in Arhitectura / Design, Constructii

Usi de calitate pentru diferite incaperi

usi tehnice

Exista si usi care indeplinesc functii tehnice, de aici vine si denumirea lor, pentru a se diferentia clar de usile folosite pentru case si locuinte in general, acelea care au si un rol de imagine, de decor si ambianta a intregii locuinte sau a intrarii. Aceste usi tehnice pot sa aiba si un aspect decorativ, insa intr-un alt sens, pe care il veti descoperi mai departe. Insa principalul lor scop este acela de a oferi o inchidere solida si sigura, de protectie si de deservire a unor spatii mult prea mari pentru usile normale si alte scopuri de importanta tehnica. De cele mai multe ori, aceste usi sunt confectionate din diferite tipuri de metal, in functie de necesitatea lor. Citeste mai departe sa vezi gama de usi tehnice disponibila in magazinul online Usi-tehnice.ro.
In primul rand sunt usile ALA usi care protejeaza foarte bine orice cladire de tip protectie civila. Acestea au un sistem foarte bine gandit de inchidere, iar materialul din care sunt concepute este de o rezistenta foarte mare, asadar foarte greu de patruns. Apoi sunt usile antifoc, care mentin flacara deschisa o perioada de timp si o impiedica sa ajunga in alte incaperi si sa produca pagube in plus. Usile antifonice sunt foarte usor de inteles. Atunci cand antifonam o incapere, ne ramane un spatiu pe care nu putem sa il evitam, pentru ca este cea mai importanta sursa de eliberare a sunetului, asadar usile antifonice nu permit acest lucru printr-o inchidere perfecta.
Daca ne gandim la domenii in care se lucreaza cu radiatii, pentru a proteja persoanele care muncesc trebuie sa montam usi antiradiatii care sunt confectionate dintr-un aliaj de plumb pentru o siguranta ridicata. Usile automale le vedeti mereu la mall-uri si la magazinele care se respecta, ei bine acestea intra, de asemenea in lista noastra de usi speciale, care sunt create special pentru un domeniu de activitate.
Cand va ganditi la usi batante va ganditi la o varietate foarte mare de usi care sunt compuse din doua parti care functioneaza pe balamale. Acesta este doar un nume generic, pentru ca acestea pot fi confectionate din mai multe tipuri de materiale. Apoi sunt spatii care au nevoie de aerisire naturala, iar pentru acestea este nevoie de usi cu grila de aerisire. Trebuie sa stiti ca, grilajul pentru aerisire poate fi montat aproape pe orice tip de usi.
Usile culisante sunt binevenite in diverse spatii, mai ales atunci cand marimea spatiului de depozitare este prioritara. Tineti cont de faptul ca acestea pot fi compuse dintr-un canat sau din 2 canate care se deschid individual. Apoi sunt usile de hangar, care sunt de dimensiuni foarte mari si care trebuie facute asa cum presupun regulile de constructie ale hangarelor. Usile de sticla sunt potrivite in diverse locatii, insa atentie la tipurile de activitati care se desfasoara in spatiul respectiv, pentru a nu pune in pericol siguranta persoanelor. In plus, acestea au mai mult un rol estetic.
Pentru ca nu toate materialele pot sa ofere ceea ce ofera inoxul, acesta este foarte potrivit cand vine vorba de usile sectionale. Iar daca aveti nevoie de usi frigorifice acesta este singurul care poate sa ofere conditiile optime pentru acest lucru. Usile din profile metalice sunt atat utile cat si estetice, deoarece profilele pot avea orice culoare doriti.
Usile industriale sunt specialitatea noastra. Acestea pot fi de foarte multe feluri si pot oferi mai multe grade de siguranta si confort termic. Usile metalice sunt foarte potrivite pentru locatiile in care trebuie sa domneasca curatenia, pentru ca sunt foarte usor de curatat, insa si pentru alte scopuri sunt la fel de potrivite.
Pentru ca am avut ocazia sa lucram cu clienti foarte importanti, am creat o sectiune de usi de hotel, cu sisteme profesionale si moderne de inchidere a fiecareia. Pentru a fi foarte rapide, usile trebuie sa fie si foarte usoare. Asadar, materialul folosit este PVC-ul. De usi rotative au nevoie magazinele sau hotelurile pentru a crea un flux mai bun la intrare, in plus, acestea ofera un plus de imagine. Usile rulou sunt acele usi care la deschidere se ruleaza si nu ocupa niciun spatiu, iar cu cele sectionale inchidem gama de usi pe care o regasiti in magazinul nostru.
Totul este pregatit pentru dumneavoastra, de fiecare data cand aveti nevoie de noi. Puteti sa va convingeti de profesionalismul nostru si prin multitudinea de proiecte care ne-au fost incredintate, deoarece toate aceste tipuri de usi au fost create la cerinta clientilor nostri.

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/silkweb/usi-tehnice-de-calitate