Pentru prima dată în România : Brazi de Crăciun cu transport gratuit la nivel naţional !

BUCURESTI - 10 noiembrie 2009

Comunicat tip General in Afaceri

Silva Goup Romania, a lansat recent o platforma online destinată comercializării pomilor şi accesoriilor de Crăciun : Magazinuldebrazi.ro.

Pentru că ne dorim să aducem bucuria Crăciunului în casele şi birourile dumneavoastră, Magazinuldebrazi.ro vă pune la dispoziţie o gamă variată de pomi de Crăciun, tăiaţi (de la 0.8 m la 12 m) sau cu rădăcină (de la 0,6 m la 7 m), precum şi accesorii corespunzătoare.

Brazii pe care îi oferim sunt de cea mai buna calitate, bogaţi, sănătoşi şi foarte frumoşi, plantaţi şi crescuţi special pentru această destinaţie, într-un mediu controlat, pentru a ajunge la o calitate excelentă. Astfel, vă puteţi bucura de brad prin mirosul său natural, specific atmosferei Crăciunului, dar şi prin forma piramidală regulată, încărcată în mod uniform cu crengi bogate, ce satisface orice pretenţii.

Magazinuldebrazi.ro se adresează companiilor, instituţiilor si persoanelor fizice care doresc să aducă atmosfera de sărbătoare în birourile, sălile de conferinţe, clădirile sau căminele lor.

Dorim să venim în întâmpinarea clienţilor noştri cu produse şi servicii de cea mai înaltă calitate, la preţul corect, uşurându-le în acelaşi timp munca. Astfel, oferim livrare GRATUITĂ în România, iar pentru comenzile trimise către Magazinuldebrazi.ro înainte de 15 noiembrie se beneficiază de un discount de 5%.

Despre Silva Group Romania

Credem că Magazinuldebrazi.ro este mai mult decât un magazin online cu brazi, este locul care oferă culoare şi zâmbete Crăciunului dumneavoastra. Doar prin intermediul câtorva click-uri puteţi alege bradul perfect pentru acasa sau birou, ori pentru a face o surpriza frumoasa trimitandu-l cuiva drag.

Vă aşteptăm cu drag!
Andrada Nistor
Director Marketing
andrada@magazinuldebrazi.ro