Poze Sindrom Patau

 • Statistica Sindrom Down Romania

  Poza: În România sunt 4420 de persoane cu sindrom Down

 • Logo

  Poza: Un cromozom în plus e un +, nu un minus!

 • Un cromozom în plus e un +, nu un minus! 2017

  Poza: Un cromozom în plus e un +, nu un minus! 2017

 • Se confirmă legătura dintre avort și problemele psihice

  Poza: Se confirmă legătura dintre avort și problemele psihice

 • GENETIC LAB lanseaza campania: “O amniocenteza si o analiza de diagnostic prenatal gratuita in fiecare luna - o sansa in plus pentru un copil sanatos”

  Poza: GENETIC LAB lanseaza campania: “O amniocenteza si o analiza de diagnostic prenatal gratuita in fiecare luna - o sansa in plus pentru un copil sanatos”

 • Posta Romana continua sa sustina copiii cu sindrom Down

  Poza: Posta Romana continua sa sustina copiii cu sindrom Down

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul sindrom patau.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la sindrom patau. Pozele pe tema sindrom patau cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul sindrom patau, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la sindrom patau, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la sindrom patau.