Tuburi LED - o soluție de iluminat economică

BUCURESTI - 20 martie 2017

Comunicat tip General in Afaceri

Accesând site-ul magazin-leduri.ro veți putea găsi o gamă variată de tuburi LED . Oferta variată de tuburi LED permite utilizatorilor să le folosească în diverse spații, fie că acestea sunt mici sau mari, fie că sunt spații destinate locuințelor sau birourilor.

Tuburile LED

Tuburile LED sunt o soluție modernă de iluminat care se bazează pe tehnologia led, oferând avantaje în comparație cu un sistem de iluminat normal. Neoanele sau tuburile fluorescente pot fi înlocuite cu succes de tuburi LED pentru ca tu să beneficiezi de multe avantaje și în principal economisirea curentului electric cât și o durată mult mai lungă de viață a corpurilor de iluminat.

Accesând site-ul magazin-leduri.ro veți putea găsi o gamă variată de tuburi LED. Oferta variată de tuburi LED permite utilizatorilor să le folosească în diverse spații, fie că acestea sunt mici sau mari, fie că sunt spații destinate locuințelor sau birourilor. Tuburile LED sunt de diferite dimensiuni ca și exemplu T5 și T8, acesta fiind mai gros decât T5 și deasemenea diferențierea  tipului de lumină emisă.

Tehnologia folosită

Folosind tehnologia pe bază de led, tuburile led nu emit radiații infraroșii sau ultraviolete, din acest motiv ele fiind mai puțin nocive pentru corpul uman, neconținând mercur acestea nu dăunează nici mediului înconjurător. Tuburile led nu au nevoie de timp de încălzire precum vechile neoane care se aprindeau mai greu, acestea având reacție instantă la apăsarea butonului de aprindere.

Recomandări

Tuburile led au o rezistență ridicată la șocuri de aceea sunt recomandate a fi folosite la iluminarea spațiilor comerciale, halelor industriale, a magazinelor, scărilor de bloc și a altor locații. Lumina degajată de aceste tuburi led nu atrage insecte.

Magazin-leduri.ro este un magazin online cu produse de iluminat care are cele mai mici prețuri de pe piață. Poți comanda diferite produse de iluminat pe bază led precum: spoturi led, panouri, proiectoare, plafoniere și multe alte produse.

Rezistența si durabilitatea tuburilor led le recomandă în a fi folosite si în condiții atmosferice neprielnice. Tuburile și spoturile led pot fi expuse direct la factorii atmosferici, întrucât sunt mult mai rezistente decât sursele de iluminat clasice, atât la șocuri și vibrații cât și la temperaturi prea ridicate sau prea scăzute.

Cumpără acum și în rate

Magazinul de leduri vă oferă achizitionarea produselor în rate și plăți electronice cu cardul, datorită parteneriatului nostru cu MobilPay.

 

Pentru mai multe informații accesați site-ul www.magazin-leduri.ro .

Telefon : 0726.191.027