Cel mai scump player MP3 din lume, in premiera la Bucuresti

BUCURESTI - 15 mai 2007

Comunicat tip General in IT&C

SKIN, importator al unora dintre cele mai importante branduri internationale din domeniul tehnologiei informatiei precum A-DATA, AG Neovo, Altec Lansing, Casio, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, MSI, Samsung, TrekStor, prezinta cel mai scump player MP3 din lume: TrekStor i.Beat organix Gold. Sambata, 12 mai, playerul MP3 a fost expus in Clubul Fratelli in cadrul evenimentului Energie Digitala, organizat de SKIN cu ocazia extinderii companiei, a inaugurarii noului Centru Logistic SKIN si a intalnirii partenerilor SKIN.

TrekStor i.Beat organix Gold costa 20 000 EURO, este placat cu aur (de 18 carate) si incrustat cu 63 de diamante (de cate un carat). Playerul MP3 este, de asemenea, infrumusetat cu un mic lant pe care sunt pietre pretioase acvamarine. Pentru a crea acest gadget exclusivist au fost necesare 100 de ore de munca din partea bijutierilor germani. Initial, playerul a fost creat la comanda pentru miliardarul rus Alex Shnaider, proprietarul echipei de formula 1 Midland, dupa modelul TrekStor i.Beat organix, castigtor a peste 14 premii internationale.

TrekStor i.Beat organix Gold are o capacitate de 2 GB si suporta formatele MP3, WMA, WAV, OGG si ASF. Playerul are radio FM integrat (15 posturi presetate), navigare in directoare, efecte de sunet surround, ecran OLED color, line in, playlist editabil. Bateria se incarca prin USB, gadget-ul este compatibil cu Windows Vista, Mac OS X si Linux, iar firmware-ul este upgradabil.

TrekStor i.Beat organix de culoare aurie, varianta consumer dupa care a fost creat playerul de
20 000 EURO, poate fi gasit in magazinele din Romania la partenerii SKIN. Pretul recomandat este de 100 EURO, iar specificatiile tehnice sunt identice cu cele ale playerului MP3 destinat miliardarilor.

Despre TrekStor
TrekStor este un producator german de solutii de stocare si playere MP3. Produsele TrekStor sunt create de propria echipa de dezvoltare a companiei si marea majoritate sunt produse in Germania. Compania are o retea internationala de distribuitori, in Romania SKIN fiind distribuitorul exclusiv.
www.trekstor.de

Despre Skin Media

Despre SKIN
SKIN este o companie de distributie pe piata IT si furnizor important al unora dintre cele mai
mari hipermarket-uri si electroshop-uri din Romania precum Cora, Auchan, Altex sau Domo. La nivelul anului 2005, SKIN a inregistrat o cifra de afaceri de peste 12 milioane de dolari avand un numar de peste 1500 de clienti in toata tara. Prezent pe piata din anul 2000, SKIN este importator unic al brandurilor AG Neovo, Altec Lansing, GeCube, Geil, Iriver, Leadtek, Lexar, TrekStor. Leadtek este la ora actuala cel mai important producator de tunere TV din lume, iar Altec Lansing este lider de piata la nivel mondial pe segmentul sistemelor audio avand o traditie de peste 65 de ani in domeniu.

Skin Media SRL | Puskin Aleksandr 18 | Telefon: 021.316.82.00 | (Adresa de email este ascunsa din motive de securitate) | www.skin.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/skin/cel-mai-scump-player-mp3-din-lume-in-premiera-la-bucuresti