PCfun.ro introduce o nouă modalitate de achiziţie

BUCURESTI - 16 aprilie 2009

Comunicat tip General in IT&C

PCfun.ro, magazin online în domeniul produselor IT, electronice şi telefoanelor mobile, anunţă adăugarea la sistemele de livrare existente, tipice tranzacţiilor online, a unei noi metode de livrare a produselor, având posibilitatea plăţii şi preluării de către clienţi a produselor comandate, direct de la noul sediu al companiei.

„Odată cu schimbarea sediului, le putem oferi clienţilor posibilitatea de a plăti şi ridica produsele direct de la noul nostru sediu. De asemenea, ei pot alege ca modalitate de plată atât cash, cât şi prin cardul bancar. Astfel, dorim să acoperim un segment important al cumpărătorilor online, care pot opta pentru această modalitate de livrare din considerente economice. Deşi pare un model puţin atipic pentru mediul online, am considerat această modalitate de plată o opţiune interesantă pentru a veni în întâmpinarea clienţilor noştri, care adoptă un astfel de obicei în special în preajma sărbătorilor”, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

„Piaţa e-commerce din România este în continuare una atipică, încă emergentă, în care mulţi consumatori au numeroase reflexe tipice achiziţiilor tradiţionale off-line, cum ar fi nevoia unui contact real cu vânzătorul şi cu produsul. Pentru a putea acorda servicii de cea mai bună calitate tuturor consumatorilor, PCfun.ro a decis adăugarea la sistemele de livrare existente şi plata la sediul FiT Distribution şi preluarea de către clienţi a produselor comandate, direct de la noul sediu din strada Cultul Patriei, în zona Bucureşti Mall”, a declarat Marius Ghenea, preşedintele şi deţinătorul companiei FiT Distribution.

„Am beneficiat din acest punct de vedere şi de consolidarea recentă cu ShopIT.ro, magazin online care avea deja acest spaţiu pentru relaţii cu clienţii şi livrări directe, pe care îl vom utiliza din acest moment şi pentru clienţii PCfun.ro, dar şi pentru clienţii celorlalte magazine online ale grupului FiT Distribution: ElectroFun.ro, 24pc.ro. Cu toate acestea, PCfun.ro rămâne în continuare pe o linie de dezvoltare strategică online, atât din perspectiva structurii de costuri, cât şi din perspectiva relaţiei cu consumatorii”, a declarat Mădălin Durcă, director de marketing PCfun.ro.

Despre SMARTPOINT CONSULTING SRL

PCfun.ro, este un magazin online pentru produse IT, electronice şi telefoane mobile, operat de FiT Distribution, lansat la mijlocul anului 2006.

Produsele comercializate în mod curent sunt de la cele comune la cele foarte specializate, de menţionat fiind următoarele brand-uri: Acer, Apple, Asus, A-Data, BenQ, Canon, Dell, Epson, Fujitsu-Siemens, Gigabyte, His, Horizon, HP, Intel, Lenovo, LG, Microsoft, MSI, NOKIA, Olympus, Panasonic, Philips, Samsung, Sapphire, Sony, Toshiba etc.
PCfun.ro face parte din grupul de magazine online al companiei FiT Distribution alături de Electrofun.ro, 24pc.ro şi ShopIT.ro.
www.pcfun.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/smartpoint/pcfun-ro-introduce-o-noua-modalitate-de-achizitie