INVITATIE - sambata, 10-mai, ora 10:00, actiune colectare deseuri in zona Snagov

Snagov - 8 mai 2008

Comunicat tip General in Social

Fundatia SNAGOV si SNAGOV Tur, in calitate de custode al ariei protejate Lacul Snagov (APLS), organizeaza in data de 10 mai o actiune de colectare a deseurilor din padure (zona Silistea Snagovului/Gruiu). Actiunea se desfasoara cu sprijinul Forum Invest, Banii Nostri, scoala Silistea Snagovului, Paralela 45, Midocar Consulting si primaria Gruiu.

Informatii detaliate despre aceasta actiune pot fi gasite in site-ul www.snagov.ro in paginile:
http://www.snagov.ro/ro/index.php?s=594 – prezentarea evenimentului
http://www.snagov.ro/ro/index.php?s=597 – prezentarea sponsorilor/partenerilor si contributiile acestora

Sinteza acestei actiuni urmeaza a fi prezentata (in special prin fotografii) in pagina: http://www.snagov.ro/ro/index.php?s=596.

De ce:
Obiectivul actiunii este acela de familiarizare si constientizarare a efectelor negative pe care le au actiunile oamenilor asupra mediului inconjurator si cum putem contribui impreuna la conservarea si protejarea naturii iar actiunea din 10-mai, la care va invitam sa participati ca voluntari sau sponsori, este doar una dintr-un set mai larg de astfel de actiuni ce vor fi desfasurate in zona Snagov.

Astfel, va asteptam si pe dvs. sa va alaturati actiunii de ecologizare din data de 10-mai (zi aniversara a Pasarilor si a Arborilor).

Beneficii/Motivatii:
Actiunea de colectare a deseurilor va dura aproximativ 3-4 ore, timp in care un reprezentant al Fundatiei Snagov va explifica si exemplifica ce inseamna lant trofic, ecosistem, biodiversitate, limitele APLS si exemplificari gen 'asa DA si asa NU'.

Contribuiti si dvs. la completarea /asigurarea resurselor necesare derularii programelor de acest gen prin: munca voluntara, donatii (bani), sponsorizari (locatii, echipamente, materiale consumabile) etc. si in acest mod salvati o bucata din Natura (Aria Protejata Lacul Snagov / Padurea Snagov).

Despre SNAGOV TUR SRL

Detalii suplimentare despre eveniment, agenda si sponsori sunt prezentate in pagina: http://www.snagov.ro/ro/index.php?s=594.

Nota: Urmatoarea actiune de acest gen PC43 se va derula in zona Snagov Sat in data de 07-iunie-2008 iar urmatoarele PC42 si PC44 vor fi programate pentru perioada Iunie – August.

Pentru confirmari si/sau alte detalii suplimentare ne puteti contacta direct la tel/fax: 021 323 9905, e-mail: fundatia@snagov.ro, custode@snagov.ro
office@snagov.ro

Permalink: https://www.comunicatedepresa.ro/snagov-tur-srl/invitatie-sambata-10-mai-ora-1000-actiune-colectare-deseuri-in-zona-snagov