Compania SOFTEXPERT din Craiova anunta participarea la European Business Summit.

Craiova - 22 martie 2006

Comunicat tip General in IT&C

In zilele de 16 si 17 martie, la Bruxelles, a avut loc a patra editie a acestei manifestari prestigioase, sub egida 'Building a Europe of Excellence:Turning knowledge into growth'

Compania SOFTEXPERT din Craiova anunta participarea la European Business Summit (http://www.ebsummit.org/)

Turning knowledge into growth'

Printre speakeri s-au regasit personalitati politice si economice de prestigiu, precum Dr Wolfgang Schüssel, Cancelarul Austriei, Jose Manuel Barroso, Presedintele Comisiei Europene, precum si presedintii unor corporatii ca Siemens, Shell, Mital Steel sau Skype.

SOFTEXPERT a facut parte din delegatia Romaniei, alaturi de alte noua companii.
'Am avut o serie de discutii extrem de interesante si suntem in curs de finalizare a unui parteneriat strategic impreuna o mare firma de software din Belgia.
Sloganul manifestarii - Transformarea cunoasterii in crestere - speram sa se aplice astfel si firmei noastre.' a declarat Cristian Nicolae, Director de Marketing SOFTEXPERT.

La cina de gala, prezidata de Dr. Wolfgang Schüssel, Cancelarul Austriei si Presedintele in exercitiu al UE, membrii delegatiei SOFTEXPERT au avut o intalnire deosebita cu Excelenta Sa, Dr.Ion Jinga, Ambasadorul Romaniei la Bruxelles, care a declarat :'Salut prezenta delegatiei Romaniei la aceasta manifestare, ca fiind parte dintr-o Europa a Excelentei si in acelasi timp, felicit compania SOFTEXPERT, care demonstreaza ca firmele romanesti din domeniul IT sunt extrem de dinamice si competitive pe piata occidentala.'

In acest an, European Business Summit s-a bucurat de o participare record : 2.686 participanti, inclusiv 100 de speakeri de prestigiu.
Ca o concluzie, mesajele principale au fost :
implementarea de reforme rapide pentru accelerarea cresterii economice si a numarului de locuri de munca in Europa
comunicarea beneficiilor globalizarii
rezolvarea cat mai rapida a crizelor institutionale din EU.

Despre SOFTEXPERT

Despre SOFTEXPERT :
SOFTEXPERT este Microsoft Gold Certified Partner, fiind singura firma din Romania cu competenta Microsoft Mobility Solutions.
Din 2002, este membru activ in cele doua asociatii nationale care reunesc firme prestigioase din domeniul informatic : ANIS si ARIES.

Produsele SOFTEXPERT sunt :
- EXPERT Mobile Agent : solutia EXPERT SFA ( Sales Force Automation ) pentru companiile de distributie;
- MedEXPERT : solutia EXPERT CRM (Customer Relationship Management) pentru reprezentantele farmaceutice.

Clientii SOFTEXPERT :
- Den Braven/Olanda (filiala din Romania) : industria izolantilor profesionali
- Beaufour - IPSEN / Franta (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- Mundipharma Medical / Elvetia (filiala din Romania) : industria farmaceutica
- TransMim : distributie produse alimentare si nealimentare
- Campofrio / Spania (filiala din Romania) : industria alimentara
- Terapia : industria farmaceutica
- AC Helcor : industria farmaceutica
- Solarex : distributie materiale fitosanitare si insecticide
- FreeStar : distributie materiale de constructii

Partenerii SOFTEXPERT sunt :
- Microsoft