BitDefender 2008, premiat in SUA si Marea Britanie

BUCURESTI - 12 octombrie 2007

Comunicat tip General in IT&C

Imediat după lansarea noii suite BitDefender 2008, produsele au fost testate de laboratoarele a 4 publicaţii de mare tiraj din SUA şi Marea Britanie. Rezultatele confirmă angajamentul echipei de specialişti români de a fi dezvoltat una dintre cele mai avansate tehnologii de protecţie a datelor din lume.

SUA – peste 10 milioane de americani sfătuiţi să cumpere BitDefender

Binecunoscuta revistă PC MAGAZINE (SUA), cu aproape 5 milioane de cititori a testat BitDefender Total Security 2008, oferind primul review pozitiv al noii suite.

Funcţionalităţi precum Back-up, Tune-up au atras atenţia editorilor care au apreciat şi noua interfaţă simplă şi intuitivă dedicată utilizatorilor fără experienţă cât şi posibilitatea oferită celor avansaţi de a putea configura în amănunt fiecare funcţionalitate în parte, noul Game Mode, salutând iniţiativa BitDefender de a răspunde unor nevoi cât mai diverse dorind să cuprindă întreaga piaţă nu doar cea specializată.

Chiar şi fără a lua în considerare noile module, PC MAGAZINE consideră că această suită este mult îmbunătăţită faţă de generaţia precedentă, în mod deosebit în privinţa modulelor antispam şi antispayware.

“BitDefender îşi păstrează promisiunea de a asigura fiecare bit ( 'secure your every bit'), iar BitDefender Total Security 2008 a muncit din greu să păstreze această promisiune”, declară reviewer-ul PC MAG, Neil J. Rubenking.

Tot în ultimul număr, revista CNET (SUA), al cărei newsletter are peste 5 milioane de abonaţi a oferit BitDefender Antivirus 2008 calificativul „Foarte bun”(7.8 din 10). „BitDefender Antivirus 2008 este probabil produsul care a suferit cele mai radicale îmbunătăţiri dintre toate soluţiile antivirus pe care le-am testat în acest an”, declara reviewer-ul Robert Vamosi.

Editorii CNET au analizat şi au fost convinşi de raportul calitate-funcţionalităţi-preţ, uşoara instalare şi dezinstalare, precum şi de faptul că este singurul produs care oferă un mod dedicat pasionaţilor de jocuri online: Game Mode. Suportul 24/7 online, telefonic şi chat, asigurat pentru toate soluţiile de securitate BitDefender, a fost deasemenea un plus în evaluarea acestora.

Marea Britanie – 50% din managerii IT au citit despre performanţele tehnologiei româneşti

PC ADVISOR este publicaţia citită de aproximativ 50% din responsabilii IT ai companiilor britanice cu până în 250 de calculatoare. In numărul din septembrie, prestigioasa revistă a premiat cu aur soluţia de securitate IT pentru desktop - BitDefender Total Security 2008. Produsele au fost evaluate luând în considerare uşurinţa de utilizare, funcţionalităţile, raportul preţ-funcţionalităţi. Scorul total care a adus medalia de aur fiind de 4.5 stele din 5.

Utilizatorii business sau casnici care vor să cumpere cele mai valoroase soluţii sau să beneficieze de tot ce e mai bun din partea celor pe care le au deja, au încredere totală în sfaturile profesioniştilor revistei PC ADVISOR. Incă din 1995, revista şi-a construit o puternică reputaţie de consilier calificat în privinţa alegerilor de cumpărare în domeniul IT.

BitDedefender Total Security 2008 a beneficiat şi din partea VB Magazin (Marea Britanie) de unul dintre cele mai complete review-uri, luând în considerare şi istoricul de certificări Virus Bulletin (VB) luate cu rezultate maxime din 2003 până în prezent.

„Principalul scop al unei soluţii de securitate este acela de a oferi securitate completă, iar acesta este un lucru pe care BitDefender 2008 îl face încă din primul moment, detectând şi blocând fără eforturi ameninţările informatice, controlând accesul la şi din reţea în timp real, marcând site-urile suspecte şi fiind mereu atent la email-urile tale”, a declarat Jhon Hawes, reviewer-ul VB Magazine.

Pentru mai multe detalii, vă invităm să vizitaţi articolele complete:

http://www.pcadvisor.co.uk/reviews/index.cfm?reviewid=1170&pn=1

http://reviews.cnet.com/

http://www.virusbtn.com/

http://www.pcmag.com/article2/0,1895,2174240,00.asp

Despre SOFTWIN

Despre BitDefender™:
BitDefender™ este producatorul romanesc lider tehnologic la nivel mondial in securitatea datelor. Compania ofera solutii inovatoare care protejeaza eficient impotriva amenintarilor informatice, setand noi standarde in domeniu pentru viteza de reactie, instalare, utilizare si actualizare usoara. Prezent in peste 6000 de magazine de pe cele cinci continente, BitDefender este cel mai raspandit produs romanesc in intreaga lume care protejeaza eficient impotriva amenintarilor peste 41 de milioane de utilizatori individuali si corporate din mai mult de 180 de tari. BitDefender are sucursale in SUA, Marea Britanie, Germania, Spania si Romania. Mai multe informatii puteti gasi vizitand site-ul: http://www.bitdefender.ro
Cosmin Mares,
PR Manager
cmares@bitdefender.ro