Poze Specii protejate

 • Malul lacului - Habitat - specii

  Poza: Fundatia Snagov anunta existenta a 311 specii protejate si rare in Zona Snagov in 4 habitate principale. MMAP intarzie cu anii sa le conserve

 • Afacerile romanesti sunt mai protejate

  Poza: Afacerile romanesti sunt mai protejate

 • Invitatie inscriere la Targul National al Unitatilor Protejate din Romania

  Poza: Invitatie inscriere la Targul National al Unitatilor Protejate din Romania

 • Lac lemn exterior de la Color Magic – solutia pentru suprafete lucioase si protejate

  Poza: Lac lemn exterior de la Color Magic – solutia pentru suprafete lucioase si protejate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul specii protejate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la specii protejate. Pozele pe tema specii protejate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul specii protejate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la specii protejate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la specii protejate.