Poze Specii protejate

 • Malul lacului - Habitat - specii

  Poza: Fundatia Snagov anunta existenta a 311 specii protejate si rare in Zona Snagov in 4 habitate principale. MMAP intarzie cu anii sa le conserve

 • Păianjenii: specii și evoluție

  Poza: Păianjenii: specii și evoluție

 • TARIFE ANPLS - versiunea compacta A4

  Poza: S-au aprobat tarifele si s-au publicat detalii despre amenzile asociate activitiatilor in perimetrul Ariei Naturale Protejate Lacul Snagov (ANPLS)

 • Comunicat de presa al Fundatiei Snagov

  Poza: Comunicat de presa al Fundatiei Snagov

 • roantivirus

  Poza: Kaspersky Security Scan a detectat infecţii active pe computerele protejate de alţi furnizori de securitate

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul specii protejate.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la specii protejate. Pozele pe tema specii protejate cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul specii protejate, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la specii protejate, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la specii protejate.