Sporulcasei.ro: relansare intr-o noua formula

BUCURESTI - 22 februarie 2012

Comunicat tip General in Constructii

Va anuntam cu bucurie ca am relansat site-ul Sporul casei intr-o noua formula de design si functionalitate. Daca aveti cateva minute pentru a-l vizita, am aprecia feedback-ul dvs, fie pe pagina noastra de Facebook, fie prin email.

Sporulcasei.ro: relansare intr-o noua formula

    Dragi prieteni,

   Va anuntam cu bucurie ca am relansat site-ul Sporul casei intr-o noua formula de design si functionalitate.  Daca aveti cateva minute pentru a-l vizita, am aprecia feedback-ul dvs, fie pe pagina noastra de Facebook, fie prin email.

   Ne-ar bucura sa stim ca noua forma serveste mai bine atat nevoilor cititorilor nostri de a afla noutati din domeniile constructii - amenajari , cat si scopului pe care ni l-am propus, de a-i informa pe acestia despre noile produse, tehnologii si metode de a imbunatati si imbogati experienta din caminul propriu, despre micile (sau marile)  lucrari pe care le putem face singuri in, sau pe langa, casa. 

   Relansam in acelasi timp invitatia catre potentialii nostri colaboratori din domeniile constructii si amenajari de a informa cititorii Sporulcasei.ro despre produsele si brandurile pe care le produc si comercializeaza, de a le oferi prin intermediul nostru sfaturi de utilizare, opinii profesionale, solutii de amenajare si de a anunta si prin intermediul nostru evenimentele din viata lor.

   Va rugam sa considerati aceasta invitatie ca pe oportunitate de a va face cunoscuti si de a beneficia in acelasi timp de cresterea organica a traficului pe site-ul dvs prin una dintre cele mai sigure si durabile metode: linkbuilding-ul prin publicarea de informatie pe site-uri partenere.   

Va asteptam cu drag,   

Sporul casei.

Despre Sporul Casei

Sporul casei este site despre casa si gradina, ce gazduieste : informatii din domeniul constructii, amenajari si intretinere locuinta, prezentari de produs, ghiduri de instalare si utilizare, noutati din domeniile mentionate, prezentari de companii, articole de tip DIY, legislatie din domeniu.

Sporul casei este marca a SC General Management SRL, firma infiintata in 2003 si inregistrata ca operator in Registrul General al Autoritatii Nationale de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal, sub nr. 16088.