Poze Streaming

 • Zitec investeste 250,000 USD in dezvoltarea unei tehnologii revolutionare de streaming video.

  Poza: Zitec investeste 250,000 USD in dezvoltarea unei tehnologii revolutionare de streaming video.

 • SPEEDERA ŞI MACROMEDIA ANUNŢĂ DISPONIBILITATEA UNEI NOI VERSIUNI LIVE A SERVICIULUI FLASH VIDEO STREAMING. Dezvoltatorii pot beneficia de serviciile găzduite pentru Flash video, furnizate la cerere într-o retea globală

  Poza: SPEEDERA ŞI MACROMEDIA ANUNŢĂ DISPONIBILITATEA UNEI NOI VERSIUNI LIVE A SERVICIULUI FLASH VIDEO STREAMING. Dezvoltatorii pot beneficia de serviciile găzduite pentru Flash video, furnizate la cerere într-o retea globală

 • Neoflux.ro - Servicii de gazduire web avansate si personalizate. Inregistrare domenii la preturi modice si oferta variata de certificate ssl. Streaming video si audio.

  Poza: Alegerea unui serviciu de gazduire web

 • Trilulilu

  Poza: Premieră în România: Trilulilu semnează un contract de licenţiere cu Universal Music şi Roton

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul streaming.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la streaming. Pozele pe tema streaming cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul streaming, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la streaming, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la streaming.