Poze Streetdance

  • 5 motive sa participi la Cupa Liceelor la StreetDance 2010

    Poza: 5 motive sa participi la Cupa Liceelor la StreetDance 2010

  • Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

    Poza: Come Ride Black Label, intr-un cuvant CRBL organizeaza cursuri de breakdance si streetdance la singura scoala de dans din Romania : Big Bounce.

  • Afis lansare revista Street Quality

    Poza: Lansare prima revistă de dans din România

Comunicatedepresa.ro cuprinde informatii relevante pentru domenii diversificate precum: politica, afaceri, sport, lifestyle, informatii si stiri despre personalitatile sau institutiile cele mai mediatizate din Romania. Sectiunea de fata este dedicata pozelor care se refera la subiectul streetdance.

Aceasta zona va concentra cele mai noi poze referitoare la streetdance. Pozele pe tema streetdance cuprinse in aceasta sectiune sunt transmise de catre reprezentantii companiilor a caror activitate este legata de subiectul streetdance, prin urmare responsabilitatea continutului acestora revine companiilor respective. In cazul in care doriti sa luati legatura cu reprezentantii companiilor care au emis evenimentele si comunicate referitoare la streetdance, va invitam sa accesati paginile de comunicate si evenimente create referitor la streetdance.